Biuro Nieruchomości

Tove Ljungqvist

Sales Representative, OTM · Helsinki, Vantaa, Espoo

Kun Tove johonkin ryhtyy, hän tekee sen 110% antaumuksella. Uteliaisuus ja luovuus kuvailevat energistä Tovea, joka ryhtyy mielellään uusiin haasteisiin – se onkin osittain syy miksi tie vei naisen kiinteistönvälityksen pariin. Tove valmistui vuonna 2021 Tukholman yliopistosta oikeustieteiden maisteriksi. Aiemmin hän on ollut pankkialalla töissä.

Toven kohteet vaihtelevat Helsingin ydinkeskustan vilskeestä 1800-luvun kiinteistöön maalla – asuntokaupoilla Tove liikkuu siis varsin laajalla alueella, pääkaupunkiseudulta Hankoon ja Sipooseen. Pragmaattisuus ja asiakaslähtöisyys tekevät Tovesta rautaisen asuntomyyjän, joka on taitava rakentamaan luottamusta. Kun työ tehdään huolellisesti, se näkyy myös laadussa. Monitaituri Tove omaa myös visuaalista silmää, joka pääsee oikeuksiinsa hänen kohteiden myyntiprosesseissa – Tovelta löytyy tarkka näkymys, millainen kuva asunnosta annetaan ja miten se markkinoidaan.

Myöskään sävelkorvaa ei Tovelta puutu ja kiinteistönvälityksen parissa hän keikkaileekin muusikkona nainen ja kitara –tyylillä. Kesäisin Tove nauttii vapaa-ajasta merellisissä maisemissa saaristossa.

Język: Fiński, Angielski, Szwedzki

Ostaja

Asiointini Toven kanssa oli tosi mukavaa ja pätevää! Juristitausta näkyi perehtyneisyydessä ja nopeassa asioiden selvittämisessä. Tovella on asiakaspalveluhenki kohdillaan ja tuli tunne, että hän ei jättäisi kiveäkään kääntämättä, jotta asiakas tulee hyvin kohdatuksi! Lämmin suositus!

5/5

Toimeksiantaja

Kiitos Tove loistotyöstä, kanssasi on ollut helppo asioida!

5/5

Teea, myyjä

Kodin myyminen on iso ja henkisesti raskas prosessi. Se vaatii myös myyjältä 100 % antautumista ja täydellistä omistautumista juuri sille asiakkaalle. Tove on jaksanut tukea minua koko prosessin läpi, enkä olisi pystynyt myymään kotiani ilman juuri häntä. Kaiken lisäksi, minulla on koko ajan tunne, että Tove välittää ystävänä.

5/5