Biuro Nieruchomości

Timo Luoma

Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

Timossa yhdistyy kokemuksen tuoma ammattitaito, ystävällisyys sekä luotettavuus. Timo on toiminut alalla jo vuodesta 2005 lähtien - ja LKV:n pätevyydellä vuodesta 2006. Taito luoda luottamus asiakkaisiin, määrätietoisuus ja oikeanlainen asenne ovat mahdollistaneet Timon menestyksen. Ennen kiinteistönvälityksen pariin löytämistä Timo toimi sähköinsinöörinä. Siitä onkin ollut hänelle hyötyä myös asuntokaupoilla, sillä sen puolesta hän ymmärtää paremmin rakentamisesta ja remonteista.

Asiantunteva Timo on päässyt vuosien varrella näkemään kaikenlaista. Hänelle ikimuistoisin, ja myös vaikein, kauppansa oli sipoolainen omakotitalo, jossa "home haisi ja nurkista näki ulos". Alueelle ei kuitenkaan myönnetty enää uusia rakennuslupia, joten kiinteistö oli myytävä talona – ja lopulta Timo sen kun saikin sen menemään kaupaksi.

Timo on asunut koko ikänsä Vantaalla ja tunteekin sen parhaiten Pääkaupunkiseudun alueista. Vapaa-ajallaan Timon löytää kuntosalilta tai erilaisten lauta- tai tietokonepelien parista.

Ostatnio sprzedane

Poniższe mieszkania właśnie znalazły swoich nowych właścicieli.

Sprzedane

Hansatie 2

Espoo · Kauklahti, 02780

81.5 m² · 3h+k

Sprzedane

Malminiityntie 3

Vantaa · Malminiitty, 01350

88 m² · 4h+k+s+piha