Biuro Nieruchomości

Tiina Rintamäki

Sales Representative · Turku

Energinen ja positiivinen Tiina on suht tuore kasvo kiinteistöalalla, mutta siitä huolimatta Tiinan asiakastyytyväisyys on täyttä kymppiä. Tiinan asenne näkyy kaikessa tekemisessä. Työ tehdään alusta loppuun palvelualttiisti ja aktiivinen työote näkyy myös tuloksissa. Myyntikokemusta Tiinalta löytyy sisustusliikkeestä ja häneltä voitkin saada loistavia ideoita kohteiden remontoimiseen. Kokemusta löytyy uuden talon rakentamisesta, sekä vanhan talon remontoimisesta.

Vapaaehtoistyönä Tiina on valmentanut tyttöjen salibandyjoukkueta sekä ollut futisseuran hallitustoiminnassa mukana.

Tiina rentoutuu perheen kanssa purjehtien saaristomerellä.

Jos haluat välittäjän, joka tekee työtä innokkaasti suurella intohimolla, valitse Tiina!

Leena

Tiinan kanssa oli vaivatonta asioida ja asiat etenivät hyvin. Jos jokin asia oli epäselvä, se selvitettiin nopeasti. Joukossanne on varsinainen myyntitykki.

5/5

Laura

Kaikki tapahtui alusta loppuun asti sujuvasti. Asunnosta otettiin upeat kuvat ja tehtiin loistava myynti-ilmoitus, ja asunto meni kaupaksi pyyntihinnalla heti ensimmäisellä näytöllä. Saimme asunnosta huomattavasti paremman hinnan mitä muiden firmojen välittäjät lupailivat.

5/5

Anna

Välittäjän toiminta oli tehokasta ja ammattimaista. Upea ulospäin suuntautunut persoona, jonka kanssa oli ilo tehdä kauppoja. Välittäjän aktiivisuus ja motivaatio tekivät prosessista vaivattoman meille. Kiitos Tiinalle ja koko yritykselle!

5/5