Biuro Nieruchomości

Olga Tarino

Sales Director, Kodit.io LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

Energinen Olga on myynnin ammattilainen. Asunnonvälityksen lisäksi Olga on työskennellyt myynnissä mm. superjahtien ja veneiden parissa, ja asiakkaita hänellä on ollut aina Kulosaaresta Ranskan Rivieralle saakka. Olgan valttikortti on ihmisläheisyys – lähestymistapa, jota kollegat kutsuvat "next level-asiakaspalveluksi". Asiakaslähtöisyys, palvelualttius ja ystävällisyys ovat ominaisuuksia, jotka Olgalla virtaavat veressä. Olgalla on takataskussaan myös MBA-tutkinto Aallosta, jonka hän suoritti osittain Yalessa sekä Stanfordissa.

Vapaa-ajallaan Olga rentoutuu joogaamisen ja designin parissa. Jos haluat välittäjän, joka hoitaa myynnin joustavasti ja sydämellä alusta loppuun – valitse Olga.

Język: Fiński, Rosyjski, Angielski

LinkedIn iconInstagram icon

Ann Wahlroos-Jaakkola

Asunnon myyntiprosessi on kyllä tänä päivänä helppoa. Todennäköisesti se johtuu superhyvästä myyjästä, joka piti meitä tietoisina joka vaiheesta tosi tarkkaan. Aivan loistavaa. Paras koskaan. Ei ennen olla myyty näin nopeasti ja näin kivuttomasti.

5/5

Laura

Kodit.io:n välittäjämme oli yritteliäs, nopea ja piti meidät koko ajan ajan tasalla. Hän näki todella vaivaa sen eteen, että sai kaupat tehtyä asunnostamme. Hän myi asuntomme kuukaudessa, hetkenä jossa asuntomarkkinat eivät todellakaan käyneet kuumana.

5/5

Johanna & Mikko

Asunnon myynti oli alusta loppuun ammattimaista ja meidät pidettiin kokoajan ajan tasalla. Välittäjän ammattitaidon ja neuvottelukuvyn ansiosta saimme asunnostamme parhaan mahdollisen hinnan. Ystävällinen ja asiantunteva palvelu teki kokonaisuudesta kaikenkaikkiaan onnistuneen!

5/5