Timanttikiteenkuja 2

Vantaa · Kivistö, 01700

61.5 m² · 3 pokoje · Piętro 6/7 · Apartament

Cena sprzedaży

349 000

5 675 /m²

Requesting an apartment exchange offer is free of charge and does not bind you to anything.

Ylimmän kerroksen kolmio Kivistön loft-korttelissa

Vapautumassa on tyylikäs, loistavassa kunnossa oleva kolmio Kivistön Timanttikiteenkujalta!

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2018 ja asunto 2019, ja luvassa onkin huoletonta asumista ja toimivaa arkea viimeistellyssä ympäristössä.

Taloyhtiön loft-asunnot on myyty raakavaiheessa niin, että ainoastaan kylpyhuone on ollut valmiina. Huonejako, kalustevalinnat ja pintamateriaalit ovat toimeksiantajan varmalla maulla ja laatu edellä teettämiä.

Luonnonvalo virtaa esteettä lähes kolmen metrin korkuisissa huoneissa ja lasisten väliseinien läpi. Lattia on kaunista, leveää tammiparkettia, joka on asennettu kalanruotokuvioon. Tammipinnan alla kiertää lattialämmitys. Asunnossa on kaksi keskenään samankokoista, valoisaa makuu- tai työhuonetta. Väliseinissä on kiinnitetty huomiota äänieristävyyteen, mikä nostaa asumismukavuutta erityisesti lapsiperheessä.

Asunnon sydämessä ovat keittiö, ruokailutila ja olohuone. Esiin jätetty kiillotettu betoniseinä antaa tilalle omaleimaisen ilmeen. Keittiön A. S. Helsingö -ovet kätkevät sisäänsä Boschin korkealaatuiset, integroidut kodinkoneet sekä säilytyskaapit. Työskentelytasot ovat kivikomposiittia. Keittiön helmi on upea, säädettävällä valaistuksella varustettu aamiaiskaappi.

Asunnon varusteluun kuuluu etätyöpiste, joka löytyy toisen makuuhuoneen kaapinovien takaa. Myös sen taso on kaunista, valkoista kivikomposiittia. Työasiat saa kätevästi suljettua ovien taakse, kun on aika siirtyä vapaalle. Työpiste sopii erinomaisesti myös perheen opiskelijalle.

Asunto on kulmahuoneisto, joka sijaitsee talon tämän päädyn ylimmässä kerroksessa. Olohuoneesta, toisesta makuuhuoneesta ja suurelta lasitetulta parvekkeelta aukeaa näkymä lounaaseen pitkälle yli kattojen. Kadun toisella puolella sijaitsee matalampi koulurakennus, jossa on vain vähän ikkunoita asunnon suuntaan. Tämän kodin sijainti on siis urbaaniin ympäristöönsä nähden suojainen.

Hoitovastike on hyvin kohtuullinen 4,10 €/m2.

Sijainti kehäradan äärellä merkitsee käteviä liikenneyhteyksiä niin lentoaseman suuntaan kuin Helsingin keskustaankin. Juna-asemalle on n. 800 m. Aurinkokiven koulu (ala- ja yläkoulu) sijaitsee aivan vieressä. Lähimpään ruokakauppaan on n. 300 m. Loppuvuodesta 2023 avautuvaan kauppakeskukseen on odotettavissa mm. päivittäistavarakauppoja, terveysasema, kirjasto ja nuorisotilat. Puistot, pururadat ja hiihtoladut ovat kivenheiton päässä. Kaikki päivittäiseen elämään tarpeellinen on siis kävelyetäisyydellä. Palvelutarjonnan täydentää taloyhtiön käytössä oleva postipakettiautomaatti, joka sijaitsee läheisessä Timanttikiteenkuja 10:ssä.

Asunnon kanssa voidaan myydä erillisellä osakkeella autohallipaikka viereisestä Timanttiparkista. Pysäköintihalliin valmistellaan sähköautojen latausmahdollisuutta.

Tartu tilaisuuteen ja varaa oma esittelyaikasi! Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Ceny & wydatki

Cena sprzedaży

349 000

Cena sprzedaży

349 000

Dług

0

Maintenance fee

252.15 €/Month

Water

18 €/Month / Person

Dostępność

Do uzgodnienia

Udogodnienia

Kierunek południowo-zachodni

Spółdzielnia mieszkaniowa

Spółdzielnia mieszkaniowa

Asunto Oy Kivistön Piiristö, Vantaa

Typ budynku

Kerrostalo

Rok budowy

2018

Liczba mieszkań w budynku

50

Winda

Yes

Materiał

Betoni

Dach

Tasakatto

Klasa energetyczna

C2013

Certyfikat energetyczny

Yes

Prawo własności działki

Yes

Lokale użytkowe (m²)

0

Liczba lokali użytkowych

0

Zarządca budynku

Walttari Oy
  • 2022 IV-kanavien nuohous ja ilmamäärien säätö

Lokalizacja

Timanttikiteenkuja 2, 01700 Vantaa · Kivistö

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Cena sprzedaży

349 000

5 675 /m²

Requesting an apartment exchange offer is free of charge and does not bind you to anything.