Safiirikuja 6

Vantaa · Kivistö, 01700

70 m² · 3 pokoje · Piętro 5/5 · Apartament

Cena sprzedaży

290 000

4 143 /m²

Requesting an apartment exchange offer is free of charge and does not bind you to anything.

Valoisa ylimmän kerroksen asunto loistavien kulkuyhteyksien äärellä.

Tämä valoisa ja hyväkuntoinen asunto toimii loistavasti etätyötä tekevän pariskunnan tai pienen perheen kotina. Yhdistetty olohuone ja keittiö tarjoaa mukavaa yhdessäoloa ja tilaa löytyy keittiön ruokailuryhmälle sekä sohvaryhmälle. Valo tulvii isoista ikkunoista ja olohuoneesta on pääsy tilavalle parvekkeelle. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja arjen mukavuutta lisää oma sauna. Asunnon yhteydessä myydään autohalli osake hintaan 15.000 €.

Kivistön alue kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja lisää palveluita on tulossa. Alueelta on erittäin hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin. Kivistön juna-asema on kivenheiton päässä ja lähiympäristössä on useita bussipysäkkejä. Päiväkodit ovat huippuetäisyydellä noin 500 m päässä ja alakoulut reilun kilometrin etäisyydellä. Päivittäistavarakaupat löytyvät alueelta. Tämän hetkisen arvion mukaan Kivistön palvelukeskittymä Lehto valmistuu syksyllä 2023.

Ceny & wydatki

Cena sprzedaży

290 000

Cena sprzedaży

290 000

Dług

0

Maintenance fee

246.75 €/Month

Plot rent fee

200.93 €/Month

Water

18 €/Month / Person

Dostępność

Do uzgodnienia

Udogodnienia

Balkon

Winda

Autohallipaikan pysäköintivastike 20,00 €/kk Vesivastike 18 €/kk/hlö. Vesivastiketta peritään huoneistoissa käytetystä kylmästä ja lämpimästä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Huoneistokohtainen kuukausittainen vedenkulutus arvioidaan perustuen huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärään ja tasataan vähintään kerran vuodessa. Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön autopaikkojen nrot 9-21 ja 53-57 osakkeet 80686-83385 kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Lunastusvaatimus on esitettävä yhtiölle tai yhtiön käyttäessä lunastusoikeuttaan osakkeen saajalle kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeen siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole jos osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tai osuuden niistä. Kaavatiedot; Asemakaava Lentomeluvyöhyke 3, 50-55 dB Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 ja vantaa.fi. Kivistön alue kehittyy ja kasvaa edelleen. Lähialueella mm. Puu-Kivistön hanke. Puu-Kivistön asemakaavalla ja asemakaavan muutoksella mahdollistetaan puurakenteisten asuinkortteleiden ja mm. yleisen rakennuksen (esim. päiväkodin), pysäköintilaitoksen, lähivirkistysalueiden sekä katualueiden toteuttaminen Kivistön keskustaan. Tämä mahdollistaa kodit noin 850 uudelle asukkaalle. Lähialueella vireillä useampia kaavahankkeita, mm.: 232700 - Kivistön Lumikvartsi Keskustarakentaminen laajenee Kehäradan eteläpuolella. Lumikvartsiin tulee koteja noin 1200 asukkaalle, kaksi päiväkotia, koirapuisto sekä muita keskustapalveluita. 232600 - Kivistön Onnenkivi Keskustarakentaminen laajenee Kehäradan eteläpuolella Onnenkivissä. Alueelle suunnitellaan koteja noin 1000 uudelle asukkaalle, kivijalkaliiketiloja ja pysäköintilaitosta hybridipalvelukokonaisuutena.

Spółdzielnia mieszkaniowa

Spółdzielnia mieszkaniowa

As. Oy Vantaan Stella

Typ budynku

Kerrostalo

Rok budowy

2016

Liczba mieszkań w budynku

1

Winda

Yes

Materiał

Betoni

Dach

Tasakatto, Kumibitumikermi

Klasa energetyczna

C2013

Certyfikat energetyczny

Yes

Prawo własności działki

No

Lokale użytkowe (m²)

0

Liczba lokali użytkowych

0

Zarządca budynku

Realia Services Oy, Realia Isännöinti / Malinen Karoliina
  • Yhtiö on otettu asukaskäyttöön vuonna 2016.
  • Yhtiössä ei ole suoritettu huomattavia kunnossapito- ja muutostöitä.

Lokalizacja

Safiirikuja 6, 01700 Vantaa · Kivistö

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Cena sprzedaży

290 000

4 143 /m²

Requesting an apartment exchange offer is free of charge and does not bind you to anything.