Peltolantie 22

Vantaa · Tikkurila, 01300

56 m² · 2 pokoje · Piętro 3/3 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Ylimmän kerroksen tyylikäs kulmahuoneisto

Tervetuloa tutustumaan tyylikkääseen, remontoituun ja valoisaan kaksioon. Tämä kulmahuoneisto sijaitsee hissitalon ylimmässä kerroksessa. Tilava eteinen jatkuu avaraan keittiö- ja olohuonetilaan jossa on runsaasti ikkunoita. Olohuoneesta pääsee omalle lasitetulle parvekkeelle, joka toimii lämpimillä keleillä lisähuoneena. Keittiö on moderni ja tyylikäs, ja saarekkeen äärellä on mukava seurustella. Asunnossa on tilava makuuhuone, jossa on isot kaapit. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesutorni ja asunnon sauna noudattaa koko asunnon läpi jatkuvaa modernia tyyliä.

Hyvin hoidettu taloyhtiö on rakennettu 1991, eikä suuria remontteja ei ole suunnitelmissa lähitulevaisuudessa. Kehittyvä Tikkurila pitää paikkansa palveluiden keskittymänä ja alueen hintakehitys on ollut positiivista. Tässä koti sinulle, joka arvostat tyylikästä asumista, huolettomuutta ja palveluiden läheisyyttä.

Sydämellisesti tervetuloa yksityisesittelyyn!

Olga Tarino

Myyntijohtaja

Kodit.io

050 389 8921

Udogodnienia

Centralne ogrzewanie

Lokalizacja

Peltolantie 22, 01300 Vantaa · Tikkurila

Dogodne połączenia komunikacyjne

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.