Kielotie 30-32

Vantaa · Tikkurila, 01300

71 m² · 3 pokoje · Piętro 1/3

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Nyt myynnissä muuttovalmis kolmio putkiremontoidussa taloyhtiössä Tikkurilan ytimessä!

Tämä läpitalon huoneisto sopii mainiosti esimerkiksi pariskunnalle tai pienelle perheelle. Tehokkaan pohjaratkaisun omaava kolmio on vastikään remontoitu pintojen sekä keittiön osalta ja koko huoneistoa koristaa kaunis kalanruotolattia. Kodin keskipisteenä on keittiön ja olohuoneen muodostama avara tila. Erillis-wc sekä kylpyhuone ovat uusittu putkiremontin aikana. Huoneisto sijaitsee hissittömän taloyhtiön ensimmäisessä kerroksessa (maantasosta yksi kerros ylöspäin). Asumismukavuutta ovat lisäämässä käytännöllinen makuuhuone sekä etelän suuntainen parveke.

Asunto Oy Vantaankielo on vuonna 1966 rakennettu taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Yhtiössä on tehty asianmukaisesti sekä kattavasti peruskorjauksia historiansa aikana ja sen taloustilanne on hyvä. Merkittävimpinä remontteina mainittakoon mm. vesikattoremontti v. 2014, perinteinen putkiremontti (LVIS) v. 2015, salaojat v. 2015, julkisivukorjaukset v. 2019. Suuria korjauksia ei kunnossapitotarveselvityksen mukaan ole suunnitteilla.

Sijainti on tämän kodin ehdoton valtti! Kaikki Tikkurilan palvelut ja yhteydet ovat aivan kävelyetäisyydellä. Juna-asemalle on matkaa vain noin 500m.

Asunto on tarvittaessa heti vapaa. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi!

Lokalizacja

Kielotie 30-32, 01300 Vantaa · Tikkurila

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.