Topiaksenkatu 3

Turku · Teräsrautela, 20320

62.5 m² · 2 pokoje · Piętro 1/3

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Kaunis 1.kerroksinen saunallinen kaksio, suositulla Teräsrautelan alueella

Huipputilaisuus pienelle perheelle, pariskunnnalle, sijoittajalle, tai yksin asuvalle. Asunnon pohjaratkaisu on selkeä ja avara. Pinnat ovat lähivuosina läpikäyneet remontin, ja pääset asumaan kauniiseen, kodikkaaseen ja tilavan tuntuiseen kotiin. Asunnon ensiluokkainen sijainti tuo palvelut lähelle. Länsikeskus, Prisma, Impivaaran liikuntapaikat, kauppakeskus Mylly ja Ikea sijaitsevat kaikki kävelyetäisyydellä. Myös koulut ja päiväkodit ovat välittömässä läheisyydessä. Turun keskustaan pääset kätevästi pyörällä tai bussilla, jonka pysäkki sijaitsee lähellä. Asuntoon saapuessa eteisestä löytyy liukuovelliset kaapistot ulkovaatteille ja harrastusvälineille. Vaaleat seinäpinnat ja kauniit lattiat luovat eteiseen avaran tunnelman. Eteisestä on käynti makuuhuoneeseen, jossa rentoa ja ilmeikästä tunnelmaa puolestaan luo päätyseinän kaunis tapetti. Runsas kaappirivistö sisältää hyvin säilytystilaa. Tyylikkäästi toteutetussa valkoisessa keittiössä pääset valmistamaan ruokaa uudella induktioliedellä. Kaapistoista löytyy hyvin säilytystilaa keittiötavaroille, ja kauneimmat astiat saat esille vaikka lasikaappiin. Keittiöön mahtuu myös mukavan kokoinen ruokaryhmä. Saunaosaston pinnat ovat juuri remontoitu, ja värisävyt on valittu huolella muuhun asuntoon sopien. Kylpyhuoneeseen mahtuu pyykkikone, sekä kuivausrumpu. Suihkua ympäröi molemmilla puolen liikuteltavat suihkuseinät. Olohuone on tilava, johon mahtuu hyvin sijoittamaan oleskelua varten huonekalut. Olohuoneesta kulku avaralle, kauniille lasitetulle terassille, josta vehreät näkymät sisäpihalle. Asunto henkii rivitalomaista rauhallisuutta. Asunto sopii myös liikuntaesteiselle. Lämpimästi tervetuloa näytölle ihastumaan uuteen kotiisi!

Udogodnienia

Klimatyzacja

Balkon

Centralne ogrzewanie

Taras

Lokalizacja

Topiaksenkatu 3, 20320 Turku · Teräsrautela

Dogodne połączenia komunikacyjne

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.