Riistakatu 2

Turku · Hirvensalo, 20900

100 m² · 4 pokoje · Liczba pięter w budynku 1 · Dom szeregowy

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Kolmen makuuhuoneen päätyhuoneisto yhdessä tasossa!

Tämän yhtiön keskeinen sijainti Hirvensalon Kukolassa on erityisesti lapsiperheiden suosiossa. Kaikki palvelut kaupoista kouluihin ja päiväkoteihin ovat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Kaksi omaa autopaikkaa, hyvät Föli-yhteydet ja turvalliset pyörätiet helpottavat liikkumista, Turun keskustaan onkin omalla autolla vain 10 minuutin matka. Vuonna 2000 valmistuneen yhtiön päätyasunto on toteutettu yhdessä tasossa ja lämmitysmuotona on ekologinen maalämpö.

Sisälle tultaessa vasemmalle avautuu tämän kodin keskipisteenä toimiva tilava olohuone. Pintojen vaalea värimaailma ja kookkaat ikkunat kahteen ilmansuuntaan tekevät tilasta valoisan ja yhdessä selkeän pohjaratkaisun kanssa helposti sisustettavan. Olohuoneesta on käynti kodin kolmeen makuuhuoneeseen. Huoneet ovat hyvän kokoisia ja toimivat moneen käyttöön; makuuhuoneena, työhuoneena tai lasten omina huoneina. Aina tarpeellista säilystystilaa tuovat kaapistot ja erillinen vaatehuone. Yhdestä makuuhuoneesta on lisäksi käynti suojaisalle takapihalle.

Keittiö on hiljattain remontoitu ja toteutettu laadukkaasti sekä toimivilla ratkaisuilla. Integroidut kodinkoneet sekä hyvät lasku- ja kaappitilat ovat ehdottomasti tätä päivää. Keittiössä on hyvin tilaa myös ruokapöydälle, jonka ääreen on mukava kokoontua ruoanlaiton päätteeksi.

Kylpyhuoneen ja kodinhoitohuoneen yhdistelmä sijoittuu asunnon toiseen päätyyn. Pesutornille löytyy oma paikkansa ja kaappitilaa on varmasti riittävästi. Arkea helpottamaan tästä kodista löytyy lisäksi erillinen wc.

Länteen suuntaavan etupihan terassi on laajennettu ja selkeästi aidatusta alueesta on tehty todella viihtyisä. Pihan yhteydessä on huoneistokohtainen varastotila ja lyhyt matka omille autopaikoille. Suojaisalta takapihalta löytyy mukavasti tilaa lasten leikeille tai vaikkapa laatikkoviljelylle.

Maalämpö-, sähköautojen lataus-, asfaltointi ja autokatosremontin sekä maan painumakorjauksista tuleva yhtiölainaosuus noin 21300€. Yhtiölaina jyvitetään 1.1.2022. Jyvitettävää yhtiölainaa lyhennetään jo rahoitusvastikkeella 130.47€/kk. Vesiennakko 18€/hlö/kk, tasaus kerran vuodessa. Sähkö kulutuksen mukaan. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta hinnasta.

Lokalizacja

Riistakatu 2, 20900 Turku · Hirvensalo

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.