Martinkatu 15

Turku · Martti, 20810

55 m² · 2 pokoje · Piętro 1/3 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Upea kaksio Martin parhailla paikoilla!

Tämä upea kaksio sijaitsee Martinmäellä tunnelmallisessa 50-luvun talossa. Aikakauden tyypillisiä, kauniita ratkaisuja huomaat heti ulko-ovelta alkaen. Tyyli jatkuu kaunista porraskäytävää pitkin sisälle huoneistoon ja sen yksityiskohtiin.

Syvät ikkunalaudat, jykevät seinät, parvekkeen pariovet ja olohuoneen kulmaikkuna luovat tälle nykyaikaan päivitetylle huoneistolle kodikkaan tunnelman. Asunto on juuri valmistunut laajasta saneerauksesa ja käytetyt materiaalit sekä kiintokalusteet ovat laadukkaita. Uusi keittiö on integroituine kodinkoneineen nykyaikainen ja tyylikäs. Ruokailuryhmälle on suunniteltu oma paikkansa keittiön ikkunan ääreltä, jolloin tilavan olohuoneen sisustaminen mieleiseksi käy helposti. Huoneiston ikkunat ja parveke ovat pihojen suuntaan tarjoten vehreät ja rauhalliset näkymät. Kylpyhuoneeseen on valittu upeaa marmorikuvioista laattaa ja tilaa on myös pyykinpesukoneelle. Makuuhuoneen kiinteä kaapisto tarjoaa aina tarpeellista säilytystilaa ja lisäksi huoneistolle on osoitettu yhteistiloista kaksi omaa varastoa. Asunto sijaitsee talon sisäpihan puoleisessa päädyssä, joten asunto on hiljainen ja kadun ohikulkijoiden katseilta suojassa.

Taloyhtiöstä on huolehdittu vuosien saatossa hyvin, mm. perinteinen putkiremontti ja kokonaisvaltainen julkisivu-, katto-, ikkuna- ja parvekeurakka ovat tehtynä.

Omalta kotiovelta on lyhyt matka Martin kattaviin palveluihin. Lähikaupat, ravintolat, urheilupuisto ja jokiranta löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Turvalliset pyörätiet ja hyvät julkiset yhteydet vievät nopeasti keskustaan.

Lämpimästi tervetuloa ihastumaan! Varaa oma esittelyaikasi Juha-Matilta.

Vastikkeeseen sisältyy laajakaista 10mb. Sähkö kulutuksen mukaan. Autopaikka 17€/kk, autoallit 39-54€/kk. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta hinnasta.

Lokalizacja

Martinkatu 15, 20810 Turku · Martti

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.