Linnankatu 49

Turku · Keskusta, 20100

57 m² · 2 pokoje · Piętro 6/11 · Kerrostalo

Cena sprzedaży

228 000 €

4 000 €/m²

Upea kaksio huippupaikalta!

Etsitkö valoisaa kaupunkikotia loistavien ulkoilureittien varrelta alueelta, jossa Aurajoki hurmaa vuodenajoista riippumatta erilaisin tapahtumin. Asunnon pääosin vaaleat pinnat tuovat valoisuutta ja raikkautta asuntoon. Keittiön vaalea ilme ja tummat tasot tuovat särmää. Pieni arkiruokapöytä mahtuu myös keittiöön. Keittiön ikkunasta voit ihastella näkymiä puistoon ja Aurajoelle päin.

Kodin olohuone on avara ja tilava. Suuret ikkunat puistonäkymillä ja Aurajoelle pilkahdellen tuovat valoa ja kauneutta. Olohuoneeseen mahdut tarvittaessa sijoittamaan vaikka etätyöpisteen. Olohuoneesta on käynti asunnon upealle, koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Parvekkeelle mahtuu myös sijoittamaan sopivat kalusteet ihania kesäpäiviä ajatellen.

Asunnossa on yksi makuuhuone ja säilytystilaa löytyy liukuovilla varustetuista vaatekaapeista. Kylpyhuoneen vaaleat sävyt on remontoitu linjasaneerauksen yhteydessä 2009. Taloyhtiössä myös julkisivuremontti on tehty, joten suuret remontit ovat hoidettu alta pois tuleville vuosille. Autohallissa autonpesumahdollisuus. Tässä hyvin hoidetussa taloyhtiössä asut varmasti pitkään.

Tule ihastumaan uuteen kotiisi!

Näytöt ja tiedustelut

tiina.rintamaki@rivekodit.fi

p. 0505562799

Apartment.more_information

Apartment.shareNumbers
41672-42064
Apartment.roomCount
2
Apartment.area
57 m²
Apartment.areaMoreInfo
Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta.
Apartment.floor
6
Apartment.floorCount
11
Apartment.balcony
Lasitettu
Apartment.sauna
No
Apartment.includes
Yhtiössä on useampia rakennuksia, joista tarkempi erittely yhtiöjärjestyksessä.
Stan mieszkania
Hyvä

Ceny & wydatki

Cena sprzedaży
228 000 €
Dług
56 392,63 €
Maintenance fee
192,66 €
costs.types.funding
482,79 €
Water
22 € / hlö / kk
Parking
20 € / kk
Dostępność
Sopimuksen mukaan

Spółdzielnia mieszkaniowa

Spółdzielnia mieszkaniowa

Asunto Oy Linnanrinne

Typ budynku

Kerrostalo

Rok budowy

1966

Apartment.building.properties.deploymentYear

Liczba mieszkań w budynku

340

Materiał

Betoni

Dach

bitumikermi

Klasa energetyczna

D2018

Prawo własności działki

Oma

Zarządca budynku

Varsinais-Suomen isännöintitalo Oy

Lokale użytkowe (m²)

96 m²

Liczba lokali użytkowych

1

Apartment.building.properties.constructionMaterial

Betoni

Apartment.building.properties.roofType

Tasakatto

Apartment.building.properties.roofingMaterial

bitumikermi

Wentylacja

Koneellinen poisto

Apartment.building.properties.housingCooperativeParkingSpaces

Taloyhtiössä autopaikkoja erillisinä osakkeina. Jonotusperiaatteella kuukausimaksulla autotalli ja autokatospaikkoja.

Ogrzewanie

Kaukolämpö

Apartment.building.properties.chargeInfo

Autopaikkavuokra/ kylmä tornitaloissa 10 €/kk, Autokatosvuokra/tornitaloissa 20 €/kk, Autohallivuokra/tornitaloissa 40 €/kk. Ks. vastikkeiden määräytymisen perusteista yhtiöjärjestyksen 4 §.

Apartment.building.properties.zoningStatus

Asemakaava
  • Tornitalot: 2008-2010 -linjastosaneeraus täydellisenä peruskorjauksena uusien sisältäen kaikki tonttijohdot, viemärit, käyttövesijohdot, sähkökaapeloinnit, antenni- ja tietoliikennekaapeloinnit, uusien normien mukaisesti uusitut märkätilat kalusteineen, porrastilojen pinnat ja valaistus uusittiin, saunaosastot uusittiin, yleisiä tiloja korjattiin, poistoilmajärjestelmä nuohottiin ja kunnostettiin, kattoparvekkeet vesieristettiin uudelleen, autonpesutalli kunnostettiin, yhtiön yleisvalaistus uusittiin sekä tehtiin merkittävä määrä pieniä kunnostuksia yhtiössä. 2011 Valaistuksien kokonaisuudistus sekä poistoilmajärjestelmän päivityshuolto. 2012 Tontin hoitosuunnitelmaa jatkettiin puustoa hoitamalla ja rakenteilla. Laadittiin pelastuslain mukainen pelastussuunnitelma. 2013-14 Jatkettiin kylmiöiden uusimista. 2015 Uusittiin rakennusten sisäänkäyntipalo-ovet, jatkettiin piha-alueiden kunnostusta, uudistettiin valvonta- ja turvajärjestelmiä, korjattiin betonirakenteita. 2016 Kunnostettiin ulkoalueita sekä ulkoaluerakenteita, uusittiin hissihälytysten siirrot ja lisättiin turvavalvontaa, valaistuksia parannettiin. 2018 Valmisteltiin julkisivujen peruskorjausta ja aloitettiin kylmäkellarien uusimisia. 2019 Julkisivuhankkeen suunnittelu, kaavakehityshanke ja yksi kylmäkellari valmistui. 2020-2022 Laajamittainen julkisivuremontti. Julkisivujen, ikkunoiden ja ovien uusiminen sekä parvekkeiden kunnostaminen ja uusiminen. Sisäänkäyntien korjaaminen esteettömäksi ja sisäänkäyntikatosten pidentäminen. Vesikaton uusiminen ja ullakkoparvekkeiden kattaminen. IV-koneiden uusiminen ja varustaminen LTO-järjestelmällä, salaojituksien uusintaa, A-B talon piipun purku.

Apartment.location.more_information

Apartment.location.descriptions.localInfo
Aurajoen rantaan n. 50 m.
Sklepy i usługi tuż za rogiem
K-supermarket Föri 500 m K-Market Martinmylly 800 m K-Maarket Portsa 950 m

Lokalizacja

Linnankatu 49, 20100 Turku · Keskusta