Vaahterakuja 4

Tampere · Peltolammi, 33841

86.5 m² · 4 pokoje · Piętro 1/3

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Fiksupohjainen ja valoisa neliö Peltolammilla!

60-luvun suunnittelu tarjoaa tässä kodissa parastaan neliöistä kaiken irti ottavalla loistavalla pohjaratkaisulla!

Keittiö on oma tilansa, jossa modernin kalustuksen ja toimivien kodinkoneiden äärellä ruoanlaitto varmasti sujuu. Taloyhtiössä LVIS-remontti tehty, kodinkoneita, lattioita ja pintoja uusittu huoneistossa 2019-20 . Putkiremontin yhteydessä on myös uusittu kylpyhuone ja erillinen wc.

Olohuone on ihanan avara ja sen sisustamiseen riittää vaihtoehtoja. Kiva erkkeri ja lasitettu parveke, jolta avautuu rauhallisen pihanäkymä.

Makuuhuoneista suurin majoittaa helposti suurenkin parisängyn ja tarjoaa erittäin riittoisat kaappitilat liukuovien takana. Kaksi muuta makuuhuonetta on huoneiston eri puolilla -omaa rauhaa kaikille!

Peltolammin nopeasti kehittyvällä alueella asut kattavien palveluiden ja loistavien kulkuyhteyksien äärellä. Autolla liikkuminen on sujuvaa, bussiyhteydet vieressä.

Lapsiperheiden suosima alue: Koulut ja monipuoliset ulkoilu- ja harrastemahdollisuudet, leikkipuistot vieressä.

Udogodnienia

Balkon

Garderoba

Zabudowa kuchenna i sprzęt AGD

Siłownia

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Vaahterakuja 4, 33841 Tampere · Peltolammi

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.