Pinninkatu 14 B

Tampere · Tammela, 33100

55.5 m² · 2 pokoje · Piętro 1/7

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Nyt myynnissä juuri remontoitu kaksio Tammelassa

Remontoitu ensimmäisen kerroksen kaksio huippusijainnilla Tammelassa Osmonpuiston vieressä. Keittiöstä ja makuuhuoneesta rauhalliset näkymät puistoon, olohuone ja parveke etelän suuntaan. Asunnossa on juuri valmistunut täydellinen huoneistoremontti, jossa on uusittu lattia- ja seinäpinnat, keittiö kodinkoneineen ja kylpyhuone.

Asunto Oy Osmonmäki on hyvin hoidettu taloyhtiö, jossa isoja remontteja on paljon tehty, mm. putket, hissit ja ikkunat. Yhtiö sijaitsee omalla tontilla. Yhtiöllä on selvitystyön alla, olisiko tontille mahdollista lisärakentaa. Tämä hanke toteutuessaan tuo yhtiölle mukavasti lisätuloja, jolla mm. julkisivun korjausta pystytään rahoittamaan.

Sijainti on mitä mainioin. Talon ohi menee vain kevyenliikenteenväylä. Lähin autotie menee talosta n. 50 m päästä, joten sijainti on hyvin rauhallinen. Tammelantori kahviloineen on lyhyen kävelyn päässä ja kaupungin kattaviin palveluihin on alle kilometri matkaa.

Haluamme tehdä osamme yhteisen hyvän ja turvallisuuden takaamiseksi, emmekä tällä hetkellä järjestä avoimia asuntoesittelyjä. Sen sijaan, toivotamme teidät tervetulleeksi tutustumaan tähän asuntoon haluamallanne tavalla:

- Varaa yksityisnäyttö, ja takaamme ettei asunnossa ole esittelyaikaan muita

- Vieraile asunnossa itseksesi, kysy asiantuntijoiltamme ovikoodia älylukkoon

- Sovi kanssamme videoesittely, ja voit tutustua asuntoon vaikka kotisohvaltasi käsin

Kylpyhuone

Suihku, pesukonevalmius, peilikaappi, rättipatteri, allaskaappi, laattalattia, laattaseinä

Keittiö

Laminaattitasot, astianpesukone, liesituuletin, sähköliesi, kalusteuuni, jää-pakastinkaappi

Lokalizacja

Pinninkatu 14 B, 33100 Tampere · Tammela

Sklepy i usługi tuż za rogiem

Lähikauppa 250 m päässä. Keskustan kattavat palvelut kävelymatkan päässä., Koulut: Alueella päiväkoti, ala- ja yläaste ja lukio.

Dostępne połączenia komunikacyjne

Bussipysäkki alle 200 metrin päässä, juna-asemalle 1 km ja linja-autoasemalle 1,5 km.

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.