Huvitie 12

Mäntsälä · Keskusta, 04600

66 m² · 3 pokoje · Piętro 3/6 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Laadukas sisäänmuuttovalmis kolmio Mäntsälän parhaalla paikalla ja näkymillä

Vapautumassa on poikkeuksellisen siististi pidetty kolmio 2016 valmistuneesta talosta keskeltä Mäntsälää. Asunnon kunto on erinomainen.

Asunnossa on tilava eteinen, jossa on reilusti säilytystilaa liukuovikaapistossa. Valoisassa olohuone-ruokailutilassa sekä kahdessa makuuhuoneessa on parkettilattiat ja valkoiseksi maalatut seinät. Kantaviin seinärakenteisiin ei ole tehty mitään kiinnityksiä. Makuuhuoneiden kiinteät kaapistot tarjoavat lisää säilytystilaa. Keittiö on varustettu tyylikkäillä tummanharmailla kaapeilla sekä rosterinvärisillä kodinkoneilla, kuten täyskorkealla jääkaapilla ja pakastimella. Kylpyhuoneessa on reilusti tilaa niin pyykkihuollolle pesutorneineen kuin myös rentouttaville löylyille omassa saunassa.

Asunnon päänäkymä on kaakkoon, jossa tien toisella puolella on kaksi kaunista, vanhaa tiilirakennusta; maisema ikkunoista ja parvekkeelta on avara jokivarren alueen yli aina urheilupuistoon ja Mäntsälän kirkolle saakka. Parveke on laadukkaasti varustettu mittatilauksena valmistetuilla kaihtimilla sekä viilentävällä ilmalämpöpumpulla, joten asunnon lämpötila pysyy miellyttävänä läpi kesän.

Kaikki palvelut ovat muutaman minuutin kävelymatkan etäisyydellä: lähimpään ruokakauppaan ja apteekkiin on noin 200 m, terveyspalveluihin noin 400 m. Linja-autoaseman (noin 400 m) ja rautatieaseman (noin 1,8 km) kautta on toimivat kulkuyhteydet moneen suuntaan.

Yksityisautoilijalla on asunnon ohella mahdollisuus ostaa myös autohallipaikkaosake talon yhteydessä olevasta pysäköintihallista.

ESITTELY lauantaina 9.4. klo 15-16. Sydämellisesti tervetuloa tutustumaan tähän sisäänmuuttovalmiiseen kotiin Mäntsälän paraatipaikalla!

Udogodnienia

Klimatyzacja

Balkon

Garderoba

Winda

Garaż

Kierunek południowo-wschodni

Przyjazne zwierzętom

Przystosowane dla osób niepełnosprawnych

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Huvitie 12, 04600 Mäntsälä · Keskusta

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.