Vihdintie 19

Helsinki · Etelä-Haaga, 00320

56.5 m² · 2 pokoje · Piętro 1/3 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Täysin remontoitu kaksio - omalla sisäänkäynnillä ja terassilla!

Tervetuloa tutustumaan tähän remontoituun valoisaan kaksioon omalla sisäänkäynnillä ja terassilla!

Asunnossa on valoisa pohjaratkaisu- Eteisestä pääsee olohuoneeseen ja siitä edelleen tilavaan keittiöön. Erillinen makuuhuone on avara ja siellä on säilytystilaa. Kaksi ikkunaa tekevät siitä valoisan ja toimivan esimerkiksi kotitoimistona. Kylpyhuonekin on tilava ja käytännöllinen. Asunnon materiaalit kivitasoja, ikkunalautoja ja tammiparketteja myöten on valikoitu hyvällä maulla. Uniikki terassi on mahdollista aidata jos kaipaat yksityisyyttä.

Talo on alun perin valmistunut vuonna 1958 Haagan poliisiasemaksi. Vuonna 2016 asuinkäyttöön saneerattu vanha poliisiasema vastaa käytännössä uudiskohdetta, joten kaikki suuret remonttihankkeet ovat vielä hamassa tulevaisuudessa. Vain suojeltu julkisivu, sekä museoviraston edellyttämänä ulko-ovet ovat alkuperäisiä rakenteita. Tyylikkäät ja siistit, rosteripintaiset kodinkoneet vastaavat nykyajan tarpeisiin.

Sijainti on yhdistelmä Etelä-Haagan rauhallista ja arvostettua naapurustoa, puistomaisia maisemia ja helppoja kulkuyhteyksiä. Kulkeminen autolla ja julkisilla on helppoa varsinkin keskustaan ja Espooseen, kun Huopalahden juna-asemakin on vain kävelymatkan päässä. Lähes jokaisessa ilmansuunnassa on laaja viheralue, yhtiön tontin rajoittuessa Haaganpuistoon ja Talin liikuntapuiston sijaitessa lähistöllä. Läheltä löytyy useita päiväkoteja, ja Helsingin Suomalainen Yhteiskoulu vain parin sadan metrin päässä.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn tähän rivitalomaiseen kerrostaloasuntoon!

Olga Tarino

0503898921

olga@kodit.io

Lokalizacja

Vihdintie 19, 00320 Helsinki · Etelä-Haaga

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.