Unioninkatu 8

Helsinki · Kaartinkaupunki, 00130

51.5 m² · 2 pokoje · Piętro 2/7 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Laadukas koti Kaartin Unionissa

Moderni ja tyylikäs kaksio eteläisen Helsingin sydämessä. Huoneiston rauhallinen sävymaailma on valkoista, beigeä sekä vaaleaa tammea. Huoneiston ikkunasuunta on itään, Unioninkadun puolelle, ja oleskelutilassa on ranskalainen parveke. Avokeittiö on kattavasti varusteltu nykyaikaisen elämän tarpeisiin; kaapistot ovat Snaideron, tasot kvartsikomposiittia, integroidut laitteet Mielen. Tilavassa kylpyhuoneessa sisustusta ryhdittää vedenturkoosi mosaiikki ja arkea sujuvoittaa asunnon varusteisiin kuuluva pesutorni. Peilikaappi ja kookas allaslaatikosto tarjoavat hyvin säilytystilaa. Makuuhuoneen yhteydessä on kiintein sisustein varusteltu vaatehuone, jonka kautta kulku myös kylpyhuoneeseen.

Talossa on mm. säädettävä ilmanvaihto, ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä sekä nopean datayhteyden mahdollistava kaapelointi. Talon alakerrassa asukkaita palvelee gym-spa -tilat ja asukkaiden käytössä on uima-allas sekä kaksi saunaosastoa, joista tilaussaunan yhteydessä myös keittiö. Lisäksi talolla on pieni oleskelupiha.

Laadukas huoneisto on huippusijainnilla: palvelut, kauppatori, vanha kauppahalli ja Tähtitornivuoren puisto ovat aivan lähellä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Udogodnienia

Centralne ogrzewanie

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Unioninkatu 8, 00130 Helsinki · Kaartinkaupunki

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.