Sammonkatu 6

Helsinki · Etu-Töölö, 00100

32.51 m² · 1 pokój · Piętro 3/6 · Apartament

Cena sprzedaży

295 000

9 074 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Huippusijainnilla Etu-Töölöstä hyväkuntoinen pikkukaksio

Asunto on yksityiskohtia myöten suunniteltu tyylikäs ja toimiva kokonaisuus. Noin kolmen metrin huonekorkeus ja avara eteinen lisäävät mukavuutta ja tilantuntua tässä kodissa. Neliöt on hyödynnetty tehokkaasti ja asunto tuntuukin neliöitään suuremmalta. Kodin viihtyisyyttä lisäävät tammiparketti sekä harmoniset vaaleat sävyt kaikissa seinä- ja kaappipinnoissa.

Kaunis tiilirakennus sijaitsee rauhallisella Sammonkadulla vehreän puiston läheisyydessä. Rakennus edustaa Ilmarinkadun tiiliklassismia 1920-luvulta ja on asemakaavassa suojeltu.

Asunto on uudistettu kauttaaltaan vuonna 2000 arkkitehdin suunnitelmien mukaisesti kahdeksi erilliseksi huoneeksi. Makuuhuoneesta ja olohuoneesta on rauhalliset näkymät sisäpihalle. Olohuoneessa sijaitseva tyylikäs vaaleansävyinen avokeittiö on suunniteltu hyvin tilaan toimivaksi. Makuuhuonetta avartaa peililliset liukuovikaapistot. Reilun kokoisessa kylpyhuoneessa on suihkuseinämä ja hyvä tila pyykinpesukoneelle.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja vuokratuottoja syntyy mukavasti kahdesta eri liiketilasta. Hoitovastike asunnossa on varsin maltillinen 146,30 €/kk.

Rakennuksen lähituntumassa sijaitsevat Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE), sekä Helsinki School of Business. Raitiovaunupysäkit ovat vain noin 100 m päässä ja Kamppiin kävelee kymmenessä minuutissa. Kotiovelta on myös lyhyt kävelymatka Hietaniemen uimarannalle, tennishallille tai vaikkapa lenkkeilemään merellisiin maisemiin.

Asunto vapautuu tarvittaessa nopeahkolla aikataululla.

Tässä koti tyylikkyyttä, toiminnallisuutta ja huippusijaintia arvostavalle.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan asuntoon!

Udogodnienia

Centralne ogrzewanie

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Sammonkatu 6, 00100 Helsinki · Etu-Töölö

Dogodne połączenia komunikacyjne

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Cena sprzedaży

295 000

9 074 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.