Ruusankatu 2

Helsinki · Taka-Töölö, 00250

47 m² · 3 pokoje · Piętro 2/7 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Upea asunto Ruusankadulla.

Heti vapaa kaunis huoneisto erinomaisella sijainnilla Töölössä.

Tämän kodin neliöt on käytetty tehokkaasti ja asunnosta löytyy kaikki tarvittava. Vanhaa Töölöläishenkeä huokuvassa kodissa on avara tyylikäs olohuone ja kaksi makuuhuonetta. Kauniit tuplaovet, korkea huonekorkeus ja klassisen tyylikkäät ikkunalaudat luovat upean kokonaisuuden. Asunto on heti muuttovalmis tai halutessasi pienellä pintaremontilla saat tästä kodista todellisen helmen ja juuri itselle sopivan.

Omalla tontillaan seisova rakennus edustaa 1930-luvun loppupuolen charmia ja on tunnistettava osa Töölön maisemaa. Talo on hyvin huollettu ja remontteja on tehty vuosien mittaan ahkerasti. Ikkunat ovat rauhallisen Ruusankadun suuntaan eli aamuaurinko paistaa kivasti asuntoon.

Rauhallinen mutta samalla keskeinen sijainti palveluiden, koulujen, harrastusmahdollisuuksien ja hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Lapsille leikkipuistot ovat aivan kulman takana. Liikunnalliselle asukkaalle on tarjolla helppo pääsy mm. keskuspuistoon, jalkapallokentille, kisahallille tai uimastadionille. Kävelyetäisyydellä myös upea Töölönlahti ja Cafe Regatan ranta. Loistavat kulkuyhteydet kaikkialle jalan, julkisilla sekä autolla.

Tervetuloa yhteisölliseen Töölöön.

Lisätiedot ja yksityisesittelyt sopimuksen mukaan:

Inno Ilonen / Kiinteistönvälittäjä, LKV

Inno.ilonen@kodit.io

050 439 2626

Iloista asunnonvälitystä nimen mukaisesti.

Udogodnienia

Centralne ogrzewanie

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Ruusankatu 2, 00250 Helsinki · Taka-Töölö

Dogodne połączenia komunikacyjne

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.