Pärnunkatu 8

Helsinki · Ramsinranta, 00980

131 m² · 4 pokoje · Liczba pięter w budynku 3 · Dom szeregowy

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Todella upea rivitaloasunto merinäköalalla!

HARVOIN TARJOLLA!

Todella ihastuttava vuonna 2012 käyttöönotettu 3-tasoinen rivitaloasunto merellisissä maisemissa etsii uusia asukkaita! Huoneisto tarjoaa tilaa ja mahdollisuuksia isollekin perheelle: viisi asuinhuonetta, keittiö, avara ja valoisa olohuone, kolme wc:tä, kaksi kylpyhuonetta, sauna, kodinhoitohuone, hyvin kaappi- ja säilytystilaa. Löytyy myös merinäköalalla olevat terassi ja kaksi parveketta, josta toinen on lasitettu. Ulkona asunnon yhteydessä on varasto.

Asunto sijaitsee omalla tontilla, lämmityksenä toimii kaukolämpö, hoitovastike on vain 3,4€/m² ja taloyhtiöön ei ole tulossa merkittäviä remonttia, joten asuinkustannukset pysyvät edullisena ja asuminen on vaivatonta.

Perheen piennimille on turvallinen leikkipaikka taloyhtiön pihalla jonne on näköyhteys asunnolta.

Mahtavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet alkavat ihan tontin rajalta. Koulut ja päiväkodit, päivittäispalvelut ja metro löytyvät kävelymatkan etäisyydellä.

Isona bonuksena on oikeus käyttää taloyhtiön rannalla sijaitsevaa isoa yksityistä saunarakennusta, jonka yhteydessä on uimalaituri. Tämä tuo extra luksusta arkielämään!

TÄMÄ ASUNTO KANNATTAA KATSOA PAIKAN PÄÄLLÄ!

Autokatospaikka myydään erikseen omina osakkeina.

Lisätiedot ja yksityisnäytöt:

Sergey Satin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

050 301 2038

sergey@kodit.io

Udogodnienia

Balkon

Zabudowa kuchenna i sprzęt AGD

Patio

Centralne ogrzewanie

Kierunek południowo-wschodni

Pomieszczenie magazynowe

Taras

Lokalizacja

Pärnunkatu 8, 00980 Helsinki · Ramsinranta

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.