Orioninkatu 18-20

Helsinki · Hermanni, 00550

39 m² · 2 pokoje · Piętro 4/4

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Nyt myynnissä ylimmän kerroksen kompakti kaksio Hermannista!

Tässä pikkukodissa on kiva tunnelma. Hissittömän talon ylimmän, neljännen kerroksen kotiin virtaa valoa ja ikkunoista avautuu rauhalliset näkymät. Vaaleansävyisessä, uusitussa avokeittiössä nautit ruoanlaitosta ja seurustelet samalla muun perheen ja ystävien kanssa. Asunnon kylpyhuone on remontoitu putkiremontin yhteydessä, joten se on miellyttävä ja mukava käyttää. Asumismukavuutta lisäämässä on suuri vaatehuone ja oma parveke.

Rauhallinen Hermanni tarjoaa loistavat puitteet kaupunkimaiseen asumiseen, mutta silti vehreässä ympäristössä ja lähellä merta. Kulkuyhteydet ovat näppärät niin kaupungin, kun pohjoisenkin suuntaan, ja tärkeimmät päivittäispalvelut löydät läheltä.

Tässä hyvin hoidetussa taloyhtiössä asut levollisin mielin. Isot remontit ovat takana, mm. putkiremontti (2011), sähkösaneeraus (2011), julkisivut ja ikkunat (2004).

Asunto on heti vapaa! Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi.

Lokalizacja

Orioninkatu 18-20, 00550 Helsinki · Hermanni

What is Rive Pay?

Live in a rented home for a year and we will help you raise the capital you need to buy it. Rive Pay allows you to become an apartment owner without saving for years.

The monthly fee includes rent and accumulates the capital needed for mortgage.

After the rental period of one year at the latest, you will become the owner of the apartment.

The price of the apartment is agreed before the start of the rental period, so even if the value of the apartment increases significantly during the year's rental period, this will not affect the future purchase price.

Read more

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.