Neulapadontie 4

Helsinki · Myllypuro, 00920

58 m² · 2 pokoje · Piętro 3/4

Cena sprzedaży

199 000

3 431 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Valoisa läpitalon kaksio putki- ja julkisivuremontoidussa taloyhtiössä

Huoletonta asumista hyväkuntoisessa, tilavassa kaksiossa Myllypurossa!

Tässä asunnossa on ilmava pohjaratkaisu ja vaalea sävymaailma. Poikkeuksellisen pitkä lasitettu parveke tarjoaa lisätilaa asumiseen suuren osan vuodesta. Parvekkeelta avautuu avara näkymä puistomaiselle piha-alueelle.

Huolellisesti hoidetussa taloyhtiössä toteutettiin linjasaneeraus 2017, minkä yhteydessä asunnon kylpyhuone uusittiin tyylikkäästi. Tänä vuonna rakennus on puolestaan läpikäynyt julkisivuremontin.

Bussipysäkki, lähikauppa ja posti sijaitsevat aivan tämän kodin vieressä. Myllypuro on loistavien kulkuyhteyksien varrella niin autolla kuin julkisilla kulkuvälineillä liikkuvalle: Metroasemalle kävelee kymmenessä minuutissa, Kehä I ja Lahdenväylä kulkevat läheltä ja Raide-Jokeri täydentää julkisen liikenteen palvelua 2024 alkupuolelta. Myllypurossa on tarjolla niin kattavat lähipalvelut kuin pääkaupunkiseudun suurimpiin kuuluva liikuntapalvelukeskittymäkin. Toisaalta tämän kodin lähistöllä on tarjolla myös vehreää lähiluontoa ja väljiä ulkoilureittejä.

Viimeistelyvaiheessa olevan julkisivuremontin hankekustannus tälle asunnolle on vielä jyvittämättä.

Tervetuloa tutustumaan tähän valoisaan, kauniiseen kotiin! Ota yhteyttä ja varaa aika esittelylle.

Udogodnienia

Balkon

Garderoba

Garaż

Patio

Centralne ogrzewanie

Kierunek południowy

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Neulapadontie 4, 00920 Helsinki · Myllypuro

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Cena sprzedaży

199 000

3 431 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.