Mannerheimintie 51

Helsinki · Töölö, 00250

78 m² · 4 pokoje · Piętro 4/6 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Kaunis kolmen makuuhuoneen koti Töölössä

Tämän kodin on ihana tunnelma välittyy heti, kun astut ulko-ovesta sisään. Valo leikittelee kauniisti kalanruotoparkettia pitkin ja neljännen kerroksen päätyasunnosta avartuu kivat näkymät kolmeen ilmansuuntaan. Asunnossa on yhdistetty kauniisti uutta ja vanhaa, ja korkea huonekorkeus avartaa tilaa entisestään.

Asunto on käynyt läpi laajan remontin. Keittiö on uusittu laadukkain materiaalein ja kodinkonein. Kvartsitasot ovat kaunis ja kestävä valinta, vaalea yleisilme on raikas ja kauniit yksityiskohdat viimeistelevät tilan. Huonekorkeus on käytetty kaapistoissa hyvin hyödyksi. Keittiössä on tilaa isolle ruokapöydälle, jonka ääressä on mukava viettää aikaa perheen ja ystävien kesken. Tila avautuu olohuoneen puolelle kauniiden pariovien kautta.

Asunnon kylpyhuone on myös vastikään remontoitu, joten se on on helppo ja huoleton käyttää. Vaaleat laatat ovat kaunis valinta, ja kylpyhuoneessa on hyvin tilaa myös pyykkihuollolle. Lisäksi asunnosta löytyy toinen wc - arkea helpottamaan.

Tämän kodin tilat on käytetty todella nerokkaasti hyödyksi. Pohjaratkaisu on mietitty tarkkaan ja pieniin neliöihin on järjestetty toimiva perheasunto. Aiemmasta kolmiosta on remontoitu neliö, ja asunnosta löytyy kolme hyvän kokoista makuuhuonetta. Tämä koti on mainio ratkaisu niin perheelle, kuin pariskunnallekin - huoneet toimivat kivasti makuuhuoneina tai kotitoimistona.

Vuonna 1937 rakennettu taloyhtiö on hyvin hoidettu, eikä suurempia remontteja ole luvassa lähivuosille. Putkiremontti on toteutettu vuonna 2000.

Töölössä asut lähellä kulttuuria ja keskustan palveluita, loistavien kulkuyhteyksien varrella. Täältä pääset nopeasti myös luonnon rauhaan, sillä sekä Töölönlahden että Keskuspuiston mahtavat ulkoilumaastot löytyvät aivan läheltä.

Mahdollisuuksien koti - tervetuloa tutustumaan.

Lokalizacja

Mannerheimintie 51, 00250 Helsinki · Töölö

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.