Mäkelänkatu 36

Helsinki · Vallila, 00550

80 m² · 4 pokoje · Piętro 1/4 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Tilava asunto urbaanissa Vallilassa hyvin hoidetussa taloyhtiössä

Tervetuloa kierrokselle tähän vallilalaiseen kolmen makuuhuoneen asuntoon! Noustaan puoli kerrosta katutasosta ylöspäin ja käydään sisään. Saavumme eteiskäytävään, jonka vasemmalla seinustalla sijaitseva täyskorkea kaapisto tarjoaa runsaasti säilytystilaa. Vasemmalla puolella on 2019 remontoitu kylpyhuone pyyhekuivaimineen ja pyykinpesukoneliitäntöineen ja oikealla puolella pieni wc. Edessä aukeaa oleskelutila. Kulmasta oikealle käännyttäessä saavutaan viihtyisään keittiöön, jonka päässä on ikkuna sisäpihalle. Kaappitilaa on runsaasti ja baaripöytä tarjoaa lisää työskentelytilaa. Keittiön vieressä on yksi makuuhuoneista parvineen. Oleskelutilan toisella puolella on kaksi makuuhuonetta, joiden ikkunat ovat Mäkelänkadulle päin. Rakennuksen paksut seinät ja tiiviit ikkunat vaimentavat kadun äänet, minkä lisäksi tämän puolen huoneiden sijainti puoli kerrosta katutasoa ylempänä takaa asumisen yksityisyyden. Niin huoneistossa kuin koko talossakin on hyvä äänieristys.

Taloyhtiö on hyvin hoidettu, ja sen suuremmissa asunnoissa asuvat omistajat itse.

Bussiin niin keskustan kuin lentokentänkin suuntaan pääsee talon edestä, minkä lisäksi Mäkelänkatua kulkevat raitiovaunut. Matka keskustaan taittuu vartissa niin julkisilla kuin pyörällä. Vallila on tunnettu kulttuuri- ja ravintolatarjonnastaan: lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee mm. Vallilan konepajan alue ravintoloineen, baareineen ja hotelleineen. Lähistöllä on ruokakauppoja, apteekki, päiväkoteja ja kaksi koirapuistoa. Lyhyen kävelymatkan päässä Kumpulan kasvitieteellinen puutarha sekä siirtolapuutarha-alue tarjoavat vehreitä ulkoilumahdollisuuksia ja Mäkelänrinteen uintikeskus loistavat puitteet vesiliikunnalle. Helsingin yliopiston Kumpulan kampusalueelle on reilun kilometrin matka, Toukolan rantapuistoon merenlahden rannalle kaksi ja Linnanmäellekin ehtii vartissa jalan. Laaja palvelutarjonta löytyy lähistöltä Triplan ja Redin kauppakeskuksista.

Huoneisto on remontoitu 2000-luvun alkupuolella kolmen kaverin soluksi ja on palvellut siitä lähtien yhteisasumista. Mikäli tämän asunnon sijainti kiinnostaa, mutta nykyinen pohjaratkaisu ei palvele tarpeitasi, Kodit.io:n remonttisuunnittelijat auttavat sinua asunnon eri mahdollisuuksien kartoittamisessa ja täysremontin hinnan arvioimisessa.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn!

Olga Tarino

050 389 8921

Lokalizacja

Mäkelänkatu 36, 00550 Helsinki · Vallila

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.