Luuvaniementie 14

Helsinki · Niemenmäki, 00350

63 m² · 3 pokoje · Piętro 6/7 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Nyt myynnissä kuudennen kerroksen kolmio putki- ja julkisivuremontoidusta kerrostalosta.

Tämä hissitalon toiseksi ylimmän, kuudennen kerroksen koti on juuri valmistunut remontista. Valoisa uuden avokeittiön ja olohuoneen yhdistelmä on kodin keskipiste. Uutuuttaan hehkuva kylpyhuone on päivitetty putkiremontin yhteydessä. Kyseessä on kulmahuoneisto, joten ikkunat sekä maisemat avautuvat kahteen suuntaan ja lasitettu parveke itään päin.

Taloyhtiö on valmistunut vuonna 1962 ja käsittää 31 asuinhuoneistoa. Yhtiössä on tehty asianmukaisesti ja kattavasti remontteja historiansa aikana, joista mainittuna mm. vesikatteen uusinta (v. 2021), perinteinen putkiremontti ja sähköt / LVIS (v. 2020), lämmityslaitteiston uusiminen ja ikkunoiden peruskorjaus (v. 2018), julkisivu- ja parvekesaneeraus (2013). Kaikki edellä mainitut remontit on jo jyvitetty asunnoille!

Yhtiö sijaitsee Helsingin kaupungin vuokratontilla, kuten monet muutkin talot alueella. Maanvuokrasopimus on myös uusittu vuoden 2021 alussa (voimassa vuoteen 2075 asti) ja täysimääräinen vuokra tulee voimaan 10 vuoden päästä. Kaupungin laskennallinen arvio uuden maanvuokran vaikutuksista asumiskustannuksiin: Uuden sopimuksen alkaessa 1,09 eur/kk/m2 ja 10 vuoden jälkeen 2,19 eur/kk/m2 (muutos 10 vuoden kuluessa siis n. 69 eur/kk myytävää asuntoa koskien).

Niemenmäki asuinalueena on pieni ja vehreä ympäristö Munkkivuoren ja Munkkiniemen sekä Huopalahden välissä. Lähistön kattavat palvelut ja hyvät liikenneyhteydet tekevät tästä monelle houkuttelevan ja halutun ympäristön.

Asunto on heti vapaa!

Lokalizacja

Luuvaniementie 14, 00350 Helsinki · Niemenmäki

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.