Lapinlahdenkatu 9

Helsinki · Kamppi, 00180

74 m² · 2 pokoje · Piętro 3/6 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Avara kolmio puistonäkymällä kaupungin sydämestä

Erinomaisella sijainnilla, aivan keskustan tuntumassa vuonna 1933 rakennetussa historian huminaa huokuvassa taloyhtiössä, kaunis, tilava ja valoisa kolmio kokein huonein.

Asunnon ikkunat ovat suuret, avarin puistonäkymin. Keittiö on tilava ja sinne mahtuu koko perhe illallistamaan ruokapöydän ääreen. Keittiö ja ruokailutila jatkuu olohuone- ja hallitilaan, mikä lisää avaruuden tuntua ja koko perhe mahtuu viettämään aikaa samassa tilassa. Asunto on tyylikäs ja hyvässä kunnossa 2016 vuoden kattavan remontin vuoksi. Säilytystilaa on reilusti.

Loistavat kulkuyhteydet mm. metro- ja raitiovaunupysäkki n. 800 metrin päässä. Ravintolat, kahvilat ja muut keskustan palvelut vieressä. Lisäksi useita kouluja ja päiväkoteja lähietäisyydellä.

Taloyhtiö on hyvä, remontit on tehty ajallaan ja suuret saneeraukset ovat takanapäin. Vesi-, viemäri- ja sähköremontti on tehty 2016 ja julkisivuremontti 2005.

Nykyiset omistajat ovat hankkineet asunnon ennen linjasaneerausta ja remontoineet sen sisustussuunnittelijaa apua käyttäen laadukkaasti, tilan tunteen ja säilytysratkaisut huomioiden.

Asukkaat viihtyvät hyvin tässä taloyhtiössä, mistä kertoo matala omistuksen vaihtuvuus: viimeisen viiden vuoden aikana taloyhtiöstä on myyty tilastojen mukaan vain yksi tämän kokoinen asunto, ja kokonaisuudessaan kolme asuntoa.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn!

Olga Tarino

Myyntijohtaja

0503898921

Lokalizacja

Lapinlahdenkatu 9, 00180 Helsinki · Kamppi

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.