Koillisväylä 11

Helsinki · Lauttasaari, 00200

53 m² · 2 pokoje · Piętro 1/4 · Kerrostalo

Cena sprzedaży

358 000 €

6 754,72 €/m²

Erityisen lämminhenkinen kaksio rauhallisessa ympäristössä,

lyhyen kävelymatkan päässä kaikista Lauttasaaren palveluista.

Siintääkö mielessäsi toive avarasta ja valoisasta kodista, jossa tavaroille on paikkansa ja valo kulkee koko kodin läpi? Haluat olla lähellä palveluja, mutta kuitenkin vehreys ja rauha kodin ympärillä olisivat tärkeitä? Tule siis tutustumaan tähän hurmaavaan kaksioon Koillisväylän kulmalla!

Tässä kodissa on tilava makuuhuone riittävine säilytysratkaisuineen, lisäksi käytettävissäsi on vaatehuone. Keittiöön mahtuu ruokapöytä mukavasti, säilytys- ja työskentelytilaa on reilusti ja kaiken kruunaa gourmet-kokillekin kelpaava kaasuliesi (joka toki helposti vaihdettavissa myös sähkölieteen). Olohuoneesta ja lasitetulta parvekkeelta on vehreä, rauhallinen näkymä lounaaseen. Silti olet vain muutamien satojen metrien päässä terveysasemasta ja Lauttasaaren keskustan kaikista palveluista metroineen ja busseineen.

VARAA OMA ESITTELYAIKASI, AINOASTAAN YKSITYISESITTELYT!

Lisätiedot ja esittelyt/förfrågningar och visningar/inquiries:

Shama Österman, 040 586 6849 tai/eller shama@rivekodit.fi

Service also in English.

Etsitkö myös omalle kodillesi ehdottoman sitoutunutta ja laadusta tinkimätöntä välittäjää?

Ota epäröimättä yhteyttä jo tänään!

Kaikki välittäjistämme annetut asiakasarviot on julkaistu kotisivuillamme.

Katso mitä mieltä asiakkaamme ovat sanoneet:

https://www.rivehomes.com/fi/shama-osterman

Apartment.more_information

Apartment.shareNumbers
7-12
Apartment.roomCount
2
Apartment.area
53 m²
Apartment.otherArea
0 m²
Apartment.overallArea
53 m²
Apartment.areaMoreInfo
Ei tarkistusmitattu. Pinta-alat saattavat tämän ikäisissä kohteissa (yhtiö rekisteröity ennen 1.1.1992) poiketa olennaisestikin asuinrakennusten nykyisten mittaustapojen ja standardien (SFS 5139) mukaan laskettavasta asuintilojen pinta-alasta. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Apartment.floor
1
Apartment.floorCount
4
Apartment.balcony
On parveke
Apartment.kitchenDescription
Valkoiset korkeakiiltoiset kaapistot ja laatikosto, työskentelytaso massiivipuuta (saarni), kaasuliesi sähköuunilla (Electrolux), liesisuodatin (Candy), astianpesukone (Siemens, 45 cm), jääkaappi-pakastin (Electrolux). Katto ja seinät maalattu, välitila laatoitettu, lattiassa valkolakattu tammiparketti. Ikkuna taloyhtiön pihalle Klaarantien suuntaan (suunta koillinen).
Apartment.bathroomDescription
Varustus: peilikaappi, pesuallas, suihku, bideesuihku, wc-istuin, pesukoneliitäntä, vesikiertoinen pyyhepatteri. Sähköinen lattialämmitys. Taittuva suihkuseinä. Kylpyhuonekalusteet on uusittu 2020. Seinät ja lattia laatoitettu, katto maalattu.
Apartment.sauna
No
Apartment.bedroomDescription
Seinät maalattu, lattiassa valkolakattu tammiparketti, katto maalattu. Vaatekaapisto peililiukuovin.
Apartment.livingRoomDescription
Valoisa olohuone vehrein ja avarin näkymin, käynti tilavalle lasitetulle parvekkeelle (suunta etelä-lounaaseen). Seinät maalattu, lattia valkolakattu tammiparketti, katto maalattu.
Apartment.includes
Taloyhtiössä on hissi, kaapeli-tv, taloyhtiölaajakaista DNA/Welho, painovoimainen ilmanvaihto, ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja, sauna, varasto (häkkivarasto ullakolla sekä kellarikomero).
Stan mieszkania
Hyvä

Ceny & wydatki

Cena sprzedaży
358 000 €
Maintenance fee
291,50 €
Water
21 € / hlö / kk
Parking
50 € / kk
Dostępność
2 kk kaupasta

Spółdzielnia mieszkaniowa

Spółdzielnia mieszkaniowa

Asunto-Oy Koillisväylä 11

Typ budynku

Kerrostalo

Rok budowy

1956

Apartment.building.properties.deploymentYear

1956

Liczba mieszkań w budynku

19

Materiał

Betoni

Dach

Pelti

Klasa energetyczna

E2013

Prawo własności działki

Oma

Zarządca budynku

Helsingin Seudun Isännöitsijät Oy

Apartment.building.properties.constructionMaterial

Betoni

Apartment.building.properties.roofType

Harjakatto

Apartment.building.properties.roofingMaterial

Pelti

Wentylacja

Painovoimainen

Apartment.building.properties.parkingInfo

Lauttasaaressa asukaspysäköinti, 30e/kk (kesäkuu 2023 alkaen, joulukuusta 2023 60e/kk)

Apartment.building.properties.otherSpacesInfo

Tilava vaatehuone. Lasitettu parveke. Eteinen, jossa avonaulakkotila

Apartment.building.properties.yardParkingSpaceCount

8

Apartment.building.properties.housingCooperativeParkingSpaces

Autopaikat jonoperiaatteella. Sähkölatausmahdollisuus. Yhtiökokouksessa 24.4.2023 hallitus on esittänyt, että parkkipaikkojen jakoperusteet säilytetään nykyisenä. Parkkipaikkojen kuukausiveloitus, jota tarkistetaan Helsingin kaupungin asukaspysäköintiveloituksien nousun myötä, sisältää polttomoottoriauton tavanomaiseen lämmittämiseen käytetyn sähkön talviaikaan. Sähköauton lataamiseen käytetty sähkö veloitetaan osakkaalta. Veloitusperusteena toimii lataustolpassa oleva kulutusmittari, jotka luetaan puolen vuoden välein. Sähkön veloitusperusteena taloyhtiön maksama sähkön keskihinta ja laskutuslisä, jonka tarkoituksena on kattaa mittarin lukemisesta ja laskuttamisesta aiheutuneet kustannukset.

Ogrzewanie

Kaukolämpö

Apartment.building.properties.chargeInfo

Autopaikan vuokra 1.12. alkaen 65 € / kk

Apartment.building.properties.zoningStatus

Asemakaava
  • 2022 huoneistojen ulko-ovet vaihdettu KASO-oviksi, asennettu pysäköintipaikalle uudet sähkötolpat latausmahdollisuudella ja uusi hiekkalaatikko 2021 kellaritilojen valot uusittu liiketunnistinvaloiksi, paloilmoitinjärjestelmän huolto (ilmaisimet ja akut), lämmönjakoautomatiikan huolto 2020 vesikaton maalauksen takuutarkastus 2018 hissien peruskorjaus, lipputangon uusiminen ja jalustan suoristaminen, vesikaton maalaus 2017 julkisivujen ja parvekkeiden kunnostus, huoneistojen ikkunoiden ja parvekkeiden uusiminen 2016 lämmönalajakokeskuksen uusiminen ja patteriverkoston perussäätö 2015 vesikaton uusiminen 2013 lukituksen uusiminen Abloy Sentoon, LVIAS-peruskorjaus ja IV-hormien nuohous 2012 LVIAS-peruskorjauksen totutussuunnittelu 2010 LVIAS-peruskorjauksen hankesuunnittelu 2009 itäpäädyn rappauskorjaus 2008 katto maalattu, IV-hormit nuohottu 2007 LVV-kuntotutkimus tehty 2005 ikkunat huoltomaalattu 2001 piha asfaltoitu 1998 sauna kunnostettu 1997 lämmönvaihdin ja linjasulkuventtiilit uusittu 1996 porrasmaalaus 1995 tuuletusparvekkeet kunnostettu 1993 lukot uusittu 1992 parvekkeiden etulevyt uusittu 1991 katto maalattu, antenniverkko vahvistettu

Apartment.location.more_information

Apartment.location.descriptions.localInfo
Sklepy i usługi tuż za rogiem
Kaikki Lauttasaaren keskeiset palvelut n. 400 m kävelymatkan päässä: Terveyskeskus, apteekki, päivittäistavaramyymälät, postipalvelut, kahvilat, ravintolat, Alko, R-kioski Kirjasto n. 500 m
Apartment.location.descriptions.schools
Lauttasaaren ala-aste, Myllykallion koulu, n. 1 km (kevyen liikenteen reittejä) Lauttasaaren yhteiskoulu (yläaste ja lukio), n. 1.7 km (kevyen liikenteen reittejä) Drumsö lågstadieskola, ca 1 km
Apartment.location.descriptions.kindergarten
DH Tärnan, ca 400 m PK Pajalahti n. 500 m PK/DH Ankkalampi-Ankdammen ca 300 m

Lokalizacja

Koillisväylä 11, 00200 Helsinki · Lauttasaari

Cena sprzedaży

358 000 €

6 754,72 €/m²