Kaksostentie 6 D

Helsinki · Siltamäki, 00740

27.5 m² · 1 pokój · Piętro 1/2 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Juuri putkiremontoitu yksiö omalla pihalla Helsingin Siltamäessä

Vapautumassa on juuri putkiremontoitu yksiö, joka sopii erityisen hyvin ensiasunnoksi tai sijoituskohteeksi. Asunnon erikoisuus on sen oma pieni piha. Ihan kuin rivitalossa asuisi!

Kesällä valmistuneen käyttövesiputkiremontin yhteydessä kylpyhuone remontoitiin lattiasta kattoon. Se sai raikkaan yleisilmeen ja hyvät kalusteet pyyhekuivainta myöten. Samoin huonetilan seinäpinnat ovat äskettäin valkoiseksi maalatut. Eteiskäytävä ja keittiö ovat vanhempaa perua, ja ne remontoimalla asuntoon saa lisää valoisuutta ja toiminnallisuutta.

Lisätilaa yksiöasumiseen tuo pienen terassin ja oman pihan lisäksi varastokomero, joka sijaitsee muutaman askeleen päässä asuntoa vastapäätä. Samassa kerroksessa sijaitsee myös kylmävarasto.

Parin minuutin kävelymatkan päästä Siltamäen ostoskeskuksesta löytyvät tarpeelliset päivittäispalvelut: ruokakauppa, R-kioski, apteekki sekä kaksi ravintolaa. Kahden kilometrin päässä Vantaan Tammistossa on kattavat palvelut.

Kaksostentieltä pääsee Helsingin keskustaan kätevästi suorilla bussiyhteyksillä tai vaihtamalla Malmilla junaan. Toisaalta liikkuminen sujuu vaivatta myös autolla, sillä paikoitukseen on talon edessä olevan pysäköintialueen lisäksi 24 h parkkipaikka sekä kadunvarsipaikoitusta noin sadan metrin päässä ovelta.

Keravanjoen vartta mukaileva Siltamäen liikuntapuisto tarjoaa vehreitä ulkoilumahdollisuuksia vain muutaman sadan metrin päässä. Muutaman kilometrin säteellä asunnosta on tarjolla pääkaupunkiseudun parhaita ulkoilu- ja urheilumahdollisuuksia sekä lähiretkikohteita, mm. idylliset Pitkäkoski ja Haltialan aarnialue sekä Paloheinän pururadat, ladut ja liikuntapalvelut.

Asunto-osakeyhtiö Siltapaju on osa Siltamäen aluetta, joka edustaa 1970-luvun lähiörakentamista ja on merkitty yleiskaavassa rakennustaiteellisesti arvokkaaksi alueeksi.

Käynnissä olevan käyttövesiputkiremontin (sis. kylpyhuoneen saneeraus) hankekustannus tälle asunnolle on arviolta 20 800 €.

Tervetuloa tutustumaan lähemmin paikan päälle! Varaa yksityisnäyttö numerosta 050 389 8921.

Udogodnienia

Garderoba

Ogródek

Centralne ogrzewanie

Przyjazne zwierzętom

Pomieszczenie magazynowe

Taras

Lokalizacja

Kaksostentie 6 D, 00740 Helsinki · Siltamäki

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.