Isokaari 29

Helsinki · Lauttasaari, 00200

55 m² · 2 pokoje · Piętro 1/3 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Hyvällä pohjalla varustettu kaksio keskeisellä sijainnilla!

Tarjolla kerrassaan hurmaava kaksio rauhalliselta alueelta ja hyvästä taloyhtiöstä. Asunto on täysin remontoitu vuonna 2015 ja kylpyhunone täysin uudistettu putkiremontin yhteydessä 2019. Toimiva pohjaratkaisu, iso keittiö, moderni kylpyhuone ja lasitettu länsiparveke tekevät asumisesta miellyttävää. Asunto tarjoaa poikkeuksellisen hyvät säilytystilat ja toiseen vaatehuoneeseen saat halutessasi tehtyä suloisen pienen työhuoneen. Autotallien päällä oleva asunto ei tunnu ensimmäiseltä kerrokselta. Naapuritaloja ei ole edessä ja näin ollen nautit ihanista, rauhallisista ja vehreistä kaupunkinäkymistä.

Yhtiössä on putket ja ikkunat tehty, eikä näköpiirissä ole suurempia korjaustarpeita.

Lauttasaaressa ei kirjaimellisesti tarvitse mennä merta edemmäs kalaan. Kaikki palvelut kuten kaupat, bensa-asemat, kahvilat, ravintolat, päiväkodit ja koulut löytyvät ympäriltä. Luonto, meri ja uimarannat ovat vertaansa vailla. Koivusaaren metroasemalle kävelet asunnolta n. 2 minuttia ja autolla liikut helposti Länsiväylää pitkin muille kehäteille.

Toimi nopeasti ja nappaa tämä helmi omaksesi!

Jag betjänar även på svenska. I provide service also in english.

Charlotte Therman / Kodit.io LKV Oy

p. 040 762 82 92

charlotte.therman@kodit.io

Udogodnienia

Garderoba

Zabudowa kuchenna i sprzęt AGD

Garaż

Centralne ogrzewanie

Przyjazne zwierzętom

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Isokaari 29, 00200 Helsinki · Lauttasaari

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.