Meteorinkatu 5

Espoo · Olari, 02210

100 m² · 4 pokoje · Piętro 4/7 · Apartament

Cena sprzedaży

260 000

2 600 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Erinomaisella pohjalla ja sijainnilla Olarista neljän huoneen remontoitava perheasunto

Heti vapaana oleva neljän huoneen tilava, saunallinen asunto on varustettu loistavalla pohjalla. Se tarjoaa puitteet isommallekin perheelle. Asunnossa on reilunkokoinen olohuone, kolme makuuhuonetta ja ruokailutila sekä keittiö. Tilava kylpyhuone, sauna ja erillinen wc helpottavat arjen askareita ja lisäävät viihtyvyyttä. Asunto tarjoaa hyvät lähtökohdat remonttisuunnitelmiin ja väljä pohjaratkaisu antaa mahdollisuuden monenlaisille ratkaisuille.

Esimerkiksi remonttitaitoiselle sijoittajalle asunto on myös erinomainen sijoituskohde. Iso-omenan ja Olarin monipuoliset palvelut "kivenheiton" päässä lisäävät entisestään asunnon kiinnostavuutta.

Taloyhtiön hissit ovat juuri uusittu ja ala ulko-oveen on asennettu automatiikka. Lähialueen palvelut ovat huippuluokkaa. Isoon omenaan kävelet 10 minuutissa ja bussiyhteydet ovat 50 m kotiovelta. Perheen pienemmille rakennuksen välittömässä läheisyydessä on monipuolinen Kuitinmäenpuisto ja Olarin asukaspuisto.

Olisiko tässä sinun tulevaisuuden unelmakoti tai loistava sijoituskohde Olarin paraatipaikalla?

Ota yhteyttä ja kysy lisää kohdetta hoitavalta välittäjältä tai sovitaan esittely!

Udogodnienia

Centralne ogrzewanie

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Meteorinkatu 5 , 02210 Espoo · Olari

Dogodne połączenia komunikacyjne

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Cena sprzedaży

260 000

2 600 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.