Lähderanta 22

Espoo · Lähderanta, 02720

60 m² · 3 pokoje · Piętro 3/4

Cena sprzedaży

172 000

2 867 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Monien mahdollisuuksien kolmio - hyvin hoidettu, putkiremontoitu taloyhtiö halutulla alueella Lähderannassa!

Nämä runsaan kokoiset huoneet tarjoavat kiinnostavat puitteet kodinetsijälle. Kylpyhuoneremontti on jo tehty perinteisen putkiremontin yhteydessä ja se onkin ajanmukaisessa kunnossa. Keittiössä on keväällä 2021 uusitut kodinkoneet.

Asunnon sijainti on loistava: läheltä löytyy monipuoliset palvelut, kouluja ja päiväkoteja. Viereisen metsän polkuja pitkin pääsee Pitkäjärvelle, jonka läheisyydessä on kauniita kallioita, metsäpolkuja, Laaksolahden suosittu uimaranta sekä muun muassa urheilukeskus.

Liikerakennuksen sekä lähes kuusisataa asuinhuoneistoa käsittävä Asunto Oy Lähderanta - Källstrand Bostads Ab on yksi Suomen suurimmista asunto-osakeyhtiöistä. Yhtiötä on hoidettu johdonmukaisesti: vuosien varrella on uusittu niin vesikatot, ikkunat, hissit sekä toteutettu kattava talotekniikkaremontti (perinteinen putkiremontti, salaojat, ilmanvaihto) vuonna 2014.

Yhtiön taloudellinen tilanne ja maksuvalmius on hyvä. Yhtiöllä on oma tontti ja se omistaa myös liikekeskuksen. Yhtiön vuokratuotot vuodessa ylittävät 1,3 miljoona euroa (2020). Hoitovastike tälle huoneistolle on maltillinen 246 €/kk pitäen sisällään myös vesimaksun. Matalien kustannusten ja erinomaisen sijainnin ansiosta hyvä mahdollisuus myös asuntosijoittajalle!

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika!

I provide service also in English.

Roosa Kari

Kiinteistönvälittäjä / LKV, LVV, KTM

roosa.kari@kodit.io

050 321 6502

Udogodnienia

Balkon

Centralne ogrzewanie

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Lähderanta 22, 02720 Espoo · Lähderanta

Ładna okolica

Viereisen metsän polkuja pitkin pääsee Pitkäjärvelle, jonka läheisyydessä on kauniita kallioita, lenkkipolkuja, Laaksolahden suosittu uimaranta sekä muun muassa urheilukeskus.

Dostępne połączenia komunikacyjne

Bussit kulkevat alle 100 metrin etäisyydellä olevalta bussipysäkiltä. Sujuvat yhteydet omalla autolla.

Sklepy i usługi tuż za rogiem

Lähistöllä laaja kattaus palveluita; kauppoja, urheilumahdollisuuksia, terveyskeskuksia, sairaala, päiväkoteja ja kouluja.

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Cena sprzedaży

172 000

2 867 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.