Kivenhakkaajankuja 1

Espoo · Leppävaara, 02600

76 m² · 3 pokoje · Piętro 2/3 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Kaunis läpitalon asunto hyvällä pohjalla loistavien kulkuyhteyksien äärellä.

Tässä tilavassa kolmiossa yhdistyy monta upeaa elementtiä; asunto on läpitalon huoneisto, joten valoa tulvii sisälle. Tilavalla lasitetulla parvekkeella kelpaa nauttia päivistä vuoden ympäri ja avarassa olohuoneessa on tilaa isollekin sohvaryhmälle tai vaikka työpisteelle oleskelutilan lisäksi. Makuuhuoneiden näkymä on itään.

Asunto on kunnostettu hyvällä maulla keittötä myöten vuonna 2019 ja lisäksi taloyhtiön teettämä kylpyhuoneremontti on valmistunut samana vuonna. Keittiössä on runsaasti laskutilaa ja sen vieressä on ruokailutila, joka on olohuoneen kanssa avonaista tilaa.

Huoneiston yhteydessä myydään erillisenä autopaikkaosakkeena autohallipaikka, joka on mahdollista ostaa erikseen hintaan 12.000EUR. Autohalliin pääsee kulkemaan suoraan hissillä talon sisäkautta. Autopaikan yhteydessä on lohkolämmitysmahdollisuus ja taloyhtiö kartoittaa PTS mukaisesti vuonna 2021 sähköautojen latauksen mahdollisuutta.

Autopaikan AP51 hinta 12.000 EUR

Osakkeet 49989-49989, osakkeita yhteensä 1

Autopaikan hoitovastike 25,00 EUR / kk

Taloyhtiö on hyvin hoidettu ja sen pihapiirissä on muun muassa lapsille leikkipaikka.

Kauppakeskus Sellon sekä Kauppakeskus Gallerian palvelut kivenheiton päässä, hyvät liikunta- ja urheilumahdollisuudet, sekä loistavat julkiset kulkuyhteydet Leppävaaran juna-asemalta.

Ota yhteyttä ja sovitaan yksityisesittely!

Asukkaan teettämät ja tekemät remontit huoneistoon: Lattiat uusittu, vinyylilankku 2019 Seinät ja katot maalattu 2019 Keittiö uusittu 2019 (Ideal-keittiö) (asianpesukone on vuodelta 2014, muut koneet 2019) Keittiön välitila uusittu 2019 WC-kaakelit ja katto maalattu, lattialaatat uusittu sekä kalusteet uusittu 2019 Taloyhtiö tehnyt kylpyhuoneremontin 2019 Makuuhuoneiden liukuovikaapistot uusittu 2019 Muutostöitä varten on teetetty loppukatselmus.

Lokalizacja

Kivenhakkaajankuja 1, 02600 Espoo · Leppävaara

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.