Diakonissantie 18

Espoo · Pihlajarinne, 02940

66 m² · 3 pokoje · Liczba pięter w budynku 2 · Dom szeregowy

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Uudenkarhea ja valoisa rivitaloasunto Pihlajarinteellä

Juuri tullut myyntiin upea, uudenkarhea ja valoisa 2- tasoinen rivitaloasunto vehreällä alueella loistavien palveluiden ja liikenneyhteyksien vieressä.

Tässä kodikkaassa asunnossa on tehokkaasti toteutetut neliöt ja moderni talotekniikka, jonka ansioista arki sujuu mukavasti. Huoneiston alakerrasta löytyy avara ja mieluisa olohuone avokeittiöineen; olohuoneesta on kulku parvekkeelle. Alakerrassa lisäksi wc ja suihkutila sekä tyylikäs sauna; yläkerrassa on kaksi kivankokoista makuuhuonetta vaatekaappeineen ja toinen tilava wc, jossa on suihkulle tehty varaus. Yläkerrassa asumisen mukavuutta lisää kookas sisäänvedetty parveke.

Tämä koti sijaitsee luonnon lähellä: Pellaksennotkon polut alkavat melkein koti-ovelta ja Glimsinjoen luontopolku on muutaman sadan metrin päässä sekä useampi kaunis järvi on vieressä, kuten Lippajärvi, Pitkäjärvi, Matalajärvi ja Bodomjärvi.

Kattavat päivittäispalvelut löytyvät Espoon keskuksesta tai naapuri-Kauniaisesta. Asunto sopii erinomaisesti sekä omalla autolla kulkevalle että julkisilla liikkuville.

Huoneiston yhteydessä myydään autopaikka erillisenä osakesarjana.

Lisätiedot ja yksityisnäytöt:

Sergey Satin

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

050 301 2038

sergey.satin@kodit.io

Tervetuloa asunnon näytölle!

Udogodnienia

Balkon

Zabudowa kuchenna i sprzęt AGD

Patio

Centralne ogrzewanie

Kierunek południowo-zachodni

Lokalizacja

Diakonissantie 18, 02940 Espoo · Pihlajarinne

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.