Amiraalin Puistotie 8

Espoo · Espoonlahti, 02320

56 m² · 2 pokoje · Piętro 7/8 · Apartament

Cena sprzedaży

259 000

4 625 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Upea ylimmän kerroksen kaksio Espoonlahden parhaalla ja halutuimmalla paikalla – näitä on harvoin tarjolla!

Tähän avaraan asuntoon tultaessa, astut hyvällä kaappitilalla varustettuun eteiseen, josta aukeaa avoin olohuoneen ja keittiön muodostama viihtyisä sekä hyvin toimiva tila. Tyylikäs ja erittäin tilava keittiö, laadukkailla kodinkoneilla, vastaa niin esteetikon kuin ruoanlaittajankin tarpeisiin. Makuuhuone on todella avara, ja säilytystilaakin löytyy runsaasti upotettujen vaatekaappien sekä vaatehuoneen kera. Iso kylpyhuone ja oma sauna tuovat helppoa ja huoletonta laadun tuntua ja pesutornillekin löytyy todistetusti paikkansa. Kaiken lisäksi asunnosta löytyy vielä reilun kokoinen lasitettu parveke, josta avautuu kaunis näkymä Espoonlahden kattojen ylle. Kauppaan sisältyy rapun edessä olevaan autopaikkaan oikeuttava autopaikkaosake.

Espoonlahti kasvaa hyvää vauhtia läntisen Espoon keskusta-alueeksi, jota vauhdittaa entisestään arviolta keväällä 2022 valmistuva Uusi Lippulaiva -kauppakeskus, jonka yhteyteen tulee myös Espoonlahden metroasema (kts. tarkemmat aikataulut Lippulaivan ja Länsimetron kotisivuilta). Tulevaa kauppakeskus Lippulaivaa paikkaa nykyisellään Pikkulaiva, joten kivenheiton päästä löytyy tälläkin hetkellä kattavat kauppa- ja muut palvelut. Merimaisemat ja rantareitti kuntoilulaitteineen ovat kävelymatkan päässä ja lähes kotiovelta avautuu lisäksi laaja puistoalue. Uimahalli, urheilupuisto ja terveyskeskus sekä Espoonlahden koulu ja lukio löytyvät myös läheltä, ja lisäksi päiväkodit ja koko koulutie lukioon saakka löytyvät läheltä. Julkinen liikenne toimii erinomaisesti ja bussilla pääseekin helposti eri puolille Espoota sekä Helsinkiin.

Tässä 2006 valmistuneessa taloyhtiössä ei tarvitse huolehtia suurista remonteista, eikä omalla tontilla edes vuokrankorotuksista. Taloyhtiö on kaikilla muillakin mittareilla hyvässä kunnossa!

Ota yhteyttä ja sovi oma esittely!

Lokalizacja

Amiraalin Puistotie 8, 02320 Espoo · Espoonlahti

Piękna zielona okolica

Dogodne połączenia komunikacyjne

Popularne sklepy i usługi tuż za rogiem

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Cena sprzedaży

259 000

4 625 /m²

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.