Aallontaite 3-5

Espoo · Kivenlahti, 02320

90 m² · 4 pokoje · Piętro 1/4 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Valoisa neliö loistavalla sijainnilla

Tässä neliössä on erinomaiset neliöt ja selkeä pohjaratkaisu. Avara valoisa olohuone yhdistyy toimivasti avoimeen vaaleaan keittiöön. Keittiöstä on kulku omalle lasitetule parvekkeelle. Nämä yhtenäiset tilaratkaisut tuovat toimivuutta arkeen ja tilan tuntua. Huoneistossa on kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, kivankokoinen kylpyhuone, jossa on hyvin tilaa kodinhoidolle ja pyykkihuollolle. Erillis-wc helpottaa arkea ja isossa eteisessä mahtuu toimimaan kerralla useampikin perheenjäsen.

Parvekkeelta ja ikkunoista on puistomaiset näkymät. Taloyhtiössä on mm. siisti taloyhtiön sauna, huoneistokohtaiset kellarikomerot, iso pyykkitupa ja kuivaushuone .

Sijainti on loistava. Kivenlahden ja Espoonlahden palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Alueelta on erinomaiset kulkuyhteydet, mm. tuleva metropysäkki on ihan vieressä. Myös upeat lenkkeilymaastot merenrannassa ja metsässä ovat aivan lähellä.

Ensinäytöt pidetään torstaina 5.5. Klo 16:00 alkaen, varaa oma paikkasi.

Sydämellisesti tervetuloa esittelyyn!

Olga Tarino

Myyntijohtaja

Kodit.io

0503898921

olga@kodit.io

Udogodnienia

Centralne ogrzewanie

Lokalizacja

Aallontaite 3-5, 02320 Espoo · Kivenlahti

Dogodne połączenia komunikacyjne

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.