Aallonkohina 8

Espoo · Espoonlahti, 02320

82 m² · 3 pokoje · Piętro 7/8 · Apartament

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.

Hyvällä pohjalla varustettu kolmio upeilla näkymillä!

Etsitkö tilavaa asuntoa rauhalliselta alueelta, mutta loistavien palvelujen ääreltä? Tämä asunto on juuri sitä, mitä etsit!

Tämä läpitalon, korkealla sijaitseva huoneisto on kauttaaltaan remontoitu vuonna 2014. Lasitetulta parvekkeelta on upeat näkymät espoonlahdelle ja huoneet ovat tilavia- täydellinen perheelle tai esimerkiksi pariskunnalle joka tarvitsee työhuonetta. Valoisassa keittiössä on reilusti säilytys- ja laskutilaa. Yhtiössä on tehty putkiremontti 2014, jolloin myös kylpyhuone on tehty moderniksi ja käytännölliseksi.

Asunto sijaitsee rauhallisella asuinalueella, mutta se on myös lähellä kaikkia tarvitsemiasi mukavuuksia. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä on ostoskeskus, kouluja, päiväkoteja ja muita tärkeitä palveluja. Tuleva metro nostaa tulevaisuudessa asuinalueen arvoa ja haluttavuutta huomattavasti. Jos etsit asuntoa, jossa on luonto ja palvelut lähellä, tämä on ehdottomasti tutustumisen arvoinen!

Varaa yksityisesittely:

Charlotte Therman / Kodit.io LKV Oy

0407628292

chalotte.therman@kodit.io

Betjäning även på svenska / I provide service also in english

Udogodnienia

Balkon

Garderoba

Winda

Zabudowa kuchenna i sprzęt AGD

Centralne ogrzewanie

Przyjazne zwierzętom

Pomieszczenie magazynowe

Lokalizacja

Aallonkohina 8, 02320 Espoo · Espoonlahti

Sprzedaj swoje stare mieszkanie

Bez stresu i bez zamieszania. Sprzedaj nam swoje stare mieszkanie, by oszczędzić czas i energię na to, co ważne, czyli Twój nowy dom.

Mieszkanie niedostępne

To mieszkanie znalazło już swoich nowych właścicieli. Przejdź na dół strony, by sprawdzić podobne mieszkania, które mamy obecnie w sprzedaży.