Biuro Nieruchomości

Maarit Halme

Myyntineuvottelija · Helsinki, Vantaa, Espoo

Maaritin työn käden jäljessä näkyy kokemus ja tarmokkuus. Kiinteistönvälitys on vienyt hänet täysin mennessään – työkaverit kuvailevatkin Maaritia rohkeaksi ja innovatiiviseksi ja juuri tästä syystä hän taisi löytääkin tiensä kiinteistönvälityksen pariin Rivelle. Tekeväinen Maarit nauttii alan hektisyydestä ja uusien persoonien kohtaamista sekä asiakastapaamisissa että työpaikalla.

Ennen kiinteistönvälitystä Maarit teki noin 10 vuotta markkinointia ohjelmistojen ja tuotelanseerausten parissa. Lisäksi kunnioitettavat 30 vuotta ehti vierähtää ylintä johtoa palvellessa eri sektoreilla – Maarit jos joku tietää, kuinka asiakkaat tulee kohdata ja mitä loistavan asiakaskokemuksen toimittaminen vaatii. Työssään Maarit on vakuuttava ja pitää kiinni siitä, mitä on luvattu.

Maarit on kotoisin Helsingistä, ja asunut niin Käpylässä, Itä-Helsingissä, keskustan suunnilla ja nyt Pohjois-Helsingissä. Myös Espoon eri alueet ovat tulleet tutuiksi tyttären harrastusten myötä. Vapaa-ajallaan Maaritia pitää kiireisenä hänen ja aviomiehensä kolme kääpiösnautseria.

Język: Fiński, Angielski

Ostatnio sprzedane

Poniższe mieszkania właśnie znalazły swoich nowych właścicieli.

Sprzedane

Pengerkatu 6

Helsinki · Kallio, 00530

46.5 m² · 2h+k+kph+parv.

Sprzedane

Rastilantie 2

Helsinki · Vuosaari, 00980

57 m² · 2h, k, rt, kph, ...

Sprzedane

Sunanniitynkuja 1

Espoo · Suna, 02760

91 m² · 4h+k+s

Sprzedane

Jaakkimantie 24

Espoo · Laajalahti, 02140

34.5 m² · 1h+k

Sprzedane

Rastilantie 2

Helsinki · Rastila, 00980

57 m² · 2h-+k+parveke

Sprzedane

Korsitie 1

Helsinki · Tapaninkylä, 00730

99 m² · 4h, k, rt, kph, ...