Biuro Nieruchomości

Juho Luukkanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

LKV-pätevyydellä toimiva Juho on toteuttanut ihmisten asuntounelmia jo vuodesta 2006. Vuosin varrella kerrytetty kokemus ja lukuisissa myyntikoulutuksissa käyminen huokuu Juhon tekemisestä ja hän jos joku tietää mitä erinomaisen asiakaskokemuksen toimittaminen vaatii. Juhon mukaan luottamus syntyy teoista – ja tämä on myös nähtävissä hänen työn laadussaan. Tehdään juurikin se mitä luvataan ja asioista otetaan selvää jo ennen kuin asiakkaat osaavat niistä edes kysyä.

Työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa Juhoa kuvailevat adjektiivit tehokas ja aikaansaava – Juho kyllä hoitaa ja tietää, kuvailevat Juhon työkaverit häntä. Siinä missä kokemusta on kertynyt kiinteistönvälityksestä, on luonnollisesti myös eri asuinalueista karttunut tietoa. Espoosta kotoisin olevalle Juholle erityisen lähellä sydäntä ovat Lintuvaaran ja Tapiolan alueet, mutta toisaalta on hän ehtinyt kolumaan koko Pk-seudun läpi – ei ole aluetta, jossa en olisi toiminut, kertoo Juho.

Juholta löytyy myös taustaa jalkapalloerotuomarina toimimisesta. Hän kertoo asunnon myynnin olevan vähän samanlaista – ollaan suurien tunteiden keskiössä. Edelleen jalkapallo kuuluu läheisesti Juhon vapaa-ajan harrasteluun, tämän lisäksi vapaa-aika taittuu lasten ja elokuvien parissa.

Język: Fiński, Angielski

Maarit, myyjä

Kaikin puolin sujuvaa ja vaivatonta asiointia. Kaikki meni niin kuin pitääkin. Välittäjä piti hyvin ajan tasalla asioista.

5/5

Asunnon myyjä

Juho oli mainio tyyppi ja tosi hyvä välittäjä. Kaikki sujui ja sovitut jutut piti paikkansa.

5/5

Ostatnio sprzedane

Poniższe mieszkania właśnie znalazły swoich nowych właścicieli.

Sprzedane

Ristiretkeläistenkatu 22

Helsinki · Viikinmäki, 00710

72 m² · 3h+k+s

Sprzedane

Huddingenpolku 4

Vantaa · Myyrmäki, 01600

35 m² · 1h+kk

Sprzedane

Kummelivuorentie 15

Espoo · Saunalahti, 02330

43 m² · 2h+avok+kph+lasi...

Sprzedane

Puistokaari 21

Helsinki · Lauttasaari, 00200

63 m² · 3h+pk+kh+vh+p

Sprzedane

Siilitie 6

Helsinki · Herttoniemi, 00800

41 m² · 2H+KK

Sprzedane

Itäranta 3

Espoo · Tapiola, 02110

74 m² · 3h+k