Biuro Nieruchomości

Juho Luukkanen

Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

LKV-pätevyydellä toimiva Juho on toteuttanut ihmisten asuntounelmia jo vuodesta 2006. Vuosin varrella kerrytetty kokemus ja lukuisissa myyntikoulutuksissa käyminen huokuu Juhon tekemisestä ja hän jos joku tietää mitä erinomaisen asiakaskokemuksen toimittaminen vaatii. Juhon mukaan luottamus syntyy teoista – ja tämä on myös nähtävissä hänen työn laadussaan. Tehdään juurikin se mitä luvataan ja asioista otetaan selvää jo ennen kuin asiakkaat osaavat niistä edes kysyä.

Työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa Juhoa kuvailevat adjektiivit tehokas ja aikaansaava – Juho kyllä hoitaa ja tietää, kuvailevat Juhon työkaverit häntä. Siinä missä kokemusta on kertynyt kiinteistönvälityksestä, on luonnollisesti myös eri asuinalueista karttunut tietoa. Espoosta kotoisin olevalle Juholle erityisen lähellä sydäntä ovat Lintuvaaran ja Tapiolan alueet, mutta toisaalta on hän ehtinyt kolumaan koko Pk-seudun läpi – ei ole aluetta, jossa en olisi toiminut, kertoo Juho.

Juholta löytyy myös taustaa jalkapalloerotuomarina toimimisesta. Hän kertoo asunnon myynnin olevan vähän samanlaista – ollaan suurien tunteiden keskiössä. Edelleen jalkapallo kuuluu läheisesti Juhon vapaa-ajan harrasteluun, tämän lisäksi vapaa-aika taittuu lasten ja elokuvien parissa.

Język: Fiński, Angielski