Biuro Nieruchomości

Johanna Oksanen

Real Estate Agent, LKV · Tampere

Aurinkoisen Johannan yrittäjätausta on kasvattanut hänestä periksiantamattoman ja joustavan asiakaspalvelijan, jonka aito halu auttaa huokuvat tekemisestä. Johanna on myyjä, joka on parhaimmillaan kun hänellä on monta rautaa tulessa.

Kiitosta Johanna saa asiakkailta siitä, kuinka luontevaa ja helppoa asiointi hänen kanssaan on – asiakkaat pysyvät aina ajantasalla myynnin eri vaiheissa. Positiivinen ja puhelias Johanna suhtautuu työhönsä intohimolla, ja se myös näkyy tuloksissa.

Vapaa-ajalla Johanna pitää huolta jaksamisesta mökkeillen, luonnossa marjastaen ja sienestäen sekä avannossa uiden. Läheiset, ihana arki ja työ pitävät mielen virkeänä.

Język: Fiński, Angielski

Saku

Johanna on huipputyyppi ja aito itsensä. Asiointi sujui kuin olis jutellut hyvän tuttavan kanssa. Hommat hoidettiin ennätysajassa ja asunnosta saatiin erittäin hyvä hinta edullisin kustannuksin. Johannan kanssa asioin myös jatkossa mikäli tarvetta tulee!

5/5

Asunnon ostaja

Ostokokemuksena hyvin miellyttävä näin ensiasunnon ostajan näkökulmasta. Asiat sujuivat kuten sovittiin ja välittäjäni Johanna toimi ammattimaisesti. Vahva suositus!

5/5

Sami

Kaikki toimi moitteetta, hinnan arviointi, välityspalkkio kohdillaan, välittäjä aktiivinen alusta loppuun, viestin vaihto ostajan kanssa oli nopeaa, koko ajan olin hyvin kartalla missä mennään ja mitä kannattaa seuraavaksi tehdä. Hommassa oli koko prosessin ajan tekemisen meininki.

5/5