Biuro Nieruchomości

Charlotte Therman

Sales Representative · Helsinki, Vantaa, Espoo, Kauniainen

Alan konkari Charlotte tietää, millaista periksiantamattomuutta ja korkeaa työmoraalia ala vaatii. Aikoinaan isältä saatu kipinä välitystä kohtaan ei ole hiipunut hetkeksikään vaan määrätietoinen Charlotte vakuuttaa jatkuvasti asiakkaansa tarkoin tehdystä työstä. Hän ajattelee aina asiakkaan etua, on tavoitettavissa ja hoitaa asiat sovitusti. Charlotte on toiminut myös johtotehtävissä ravintola-alalla sekä yrittäjänä.

Charlotte on kotoisin Espoon Kauniaisista, mutta on ehtinyt asumaan myös Helsingin keskustassa nyt 15 vuotta. Aluetuntemusta löytyy siten erityisesti näiltä suunnilta. Charloten ikimuistoisin kohde, jonka on myynyt, oli alkuvuosina Espoossa, joka ei ollut vuoteen mennyt muilla välittäjillä – Charlotelle tultua samasta kohteesta tehtiin kaupat kolmessa päivässä.

Charloten vapaa-aika taittuu perheen ja ystävien kanssa. Aikaa jää toki myös erilaisille harrastuksille, kuten padelin pelaamiseen, kuntosaliin sekä viimeisimpänä löydettyyn lajiin eli golfiin.

Język: Fiński, Angielski, Szwedzki

Annu

Palvelu toimi, myyntiprosessi oli sujuva ja etänäkin pystyi kaupat tekemään. Välittäjän tekemä hinta-arvio oli realistinen ja palkkio kohtuullinen. Kaikenkaikkiaan mukava oli asioida Koditin kanssa!

5/5

Jukka

Asiat menivät paremmin kuin olisin ikinä uskaltanut toivoa. Todella, TODELLA ammattimaista toimintaa, alusta loppuun. Mikä helpotti hitosti kokemattoman asuntomyyjän stressiä. Stailaus sai kämppämme näyttämään todella hyvältä.

5/5

Rita

Välittäjämme oli todella pätevä ja tämä oli jo toinen kerta kun saimme myytyä asuntomme nopeasti ja vaivattomasti. Kiitos ja saatte jatkossakin myydä asuntomme kun sen aika koittaa!

5/5