Safiirikuja 6

Vantaa · Kivistö, 01700

70 m² · 3 habitaciones · Planta 5/5 · Apartamento

Precio

290 000

4 143 /m²

Requesting an apartment exchange offer is free of charge and does not bind you to anything.

Valoisa ylimmän kerroksen asunto loistavien kulkuyhteyksien äärellä.

Tämä valoisa ja hyväkuntoinen asunto toimii loistavasti etätyötä tekevän pariskunnan tai pienen perheen kotina. Yhdistetty olohuone ja keittiö tarjoaa mukavaa yhdessäoloa ja tilaa löytyy keittiön ruokailuryhmälle sekä sohvaryhmälle. Valo tulvii isoista ikkunoista ja olohuoneesta on pääsy tilavalle parvekkeelle. Asunto sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja arjen mukavuutta lisää oma sauna. Asunnon yhteydessä myydään autohalli osake hintaan 15.000 €.

Kivistön alue kasvaa ja kehittyy kovaa vauhtia ja lisää palveluita on tulossa. Alueelta on erittäin hyvät kulkuyhteydet niin omalla autolla kuin julkisillakin. Kivistön juna-asema on kivenheiton päässä ja lähiympäristössä on useita bussipysäkkejä. Päiväkodit ovat huippuetäisyydellä noin 500 m päässä ja alakoulut reilun kilometrin etäisyydellä. Päivittäistavarakaupat löytyvät alueelta. Tämän hetkisen arvion mukaan Kivistön palvelukeskittymä Lehto valmistuu syksyllä 2023.

Precio & gastos

Precio

290 000

Precio

290 000

Deuda

0

Gastos de comunidad

246.75 €/Mes

Plot rent fee

200.93 €/Mes

Coste del agua

18 €/Mes/Persona

Disponibilidad

A acordar

Características

Balcones

Ascensor

Autohallipaikan pysäköintivastike 20,00 €/kk Vesivastike 18 €/kk/hlö. Vesivastiketta peritään huoneistoissa käytetystä kylmästä ja lämpimästä vedestä huoneistokohtaisen mittauksen perusteella. Huoneistokohtainen kuukausittainen vedenkulutus arvioidaan perustuen huoneistoissa asuvien henkilöiden lukumäärään ja tasataan vähintään kerran vuodessa. Yhtiöllä on ensisijaisesti ja osakkeenomistajalla toissijaisesti oikeus lunastaa yhtiön autopaikkojen nrot 9-21 ja 53-57 osakkeet 80686-83385 kun omistusoikeus osakkeeseen siirtyy toiselle muulta omistajalta kuin yhtiöltä tai perustajaosakkaalta. Lunastusvaatimus on esitettävä yhtiölle tai yhtiön käyttäessä lunastusoikeuttaan osakkeen saajalle kuukauden kuluessa siitä, kun osakkeen siirtymisestä on ilmoitettu hallitukselle. Lunastusoikeutta ei kuitenkaan ole jos osakkeen saaja on taho, joka samassa yhteydessä ostaa yhtiön asuinhuoneiston hallintaan oikeuttavat osakkeet tai osuuden niistä. Kaavatiedot; Asemakaava Lentomeluvyöhyke 3, 50-55 dB Lisätietoja kaavoituksesta: Vantaan kaupunki, p. 09 839 11 ja vantaa.fi. Kivistön alue kehittyy ja kasvaa edelleen. Lähialueella mm. Puu-Kivistön hanke. Puu-Kivistön asemakaavalla ja asemakaavan muutoksella mahdollistetaan puurakenteisten asuinkortteleiden ja mm. yleisen rakennuksen (esim. päiväkodin), pysäköintilaitoksen, lähivirkistysalueiden sekä katualueiden toteuttaminen Kivistön keskustaan. Tämä mahdollistaa kodit noin 850 uudelle asukkaalle. Lähialueella vireillä useampia kaavahankkeita, mm.: 232700 - Kivistön Lumikvartsi Keskustarakentaminen laajenee Kehäradan eteläpuolella. Lumikvartsiin tulee koteja noin 1200 asukkaalle, kaksi päiväkotia, koirapuisto sekä muita keskustapalveluita. 232600 - Kivistön Onnenkivi Keskustarakentaminen laajenee Kehäradan eteläpuolella Onnenkivissä. Alueelle suunnitellaan koteja noin 1000 uudelle asukkaalle, kivijalkaliiketiloja ja pysäköintilaitosta hybridipalvelukokonaisuutena.

Comunidad de viviendas

Comunidad de viviendas

As. Oy Vantaan Stella

Tipo de edificio

Kerrostalo

Año de construcción

2016

Apartamentos

1

Ascensor

Material de construcción

Betoni

Tipo de techo

Tasakatto, Kumibitumikermi

Clase energética

C2013

Certificación energética

Propiedad de la parcela

No

Tamaño de premisas comerciales

0

Premisas comerciales

0

Propiedad administrativa

Realia Services Oy, Realia Isännöinti / Malinen Karoliina
  • Yhtiö on otettu asukaskäyttöön vuonna 2016.
  • Yhtiössä ei ole suoritettu huomattavia kunnossapito- ja muutostöitä.

Ubicación

Safiirikuja 6, 01700 Vantaa · Kivistö

Parques cerca

Bien comunicado

Buenos servicios

Intercambia tu antigua casa

Evita molestias y haz que la transición a tu nuevo hogar sea fácil y rápida. Compra una casa nueva y véndemos tu vivienda anterior.

Precio

290 000

4 143 /m²

Requesting an apartment exchange offer is free of charge and does not bind you to anything.