Maariankatu 8

Turku · Keskusta, 20100

87 m² · 4 habitaciones · Planta 3/8 · Apartamento

Precio

379 000

4 356 /m²

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.

Upea koti keskellä keskustan palveluja!

Tämä neljän huoneen koti soveltuu pohjaratkaisultaan hyvin perheelle, pariskunnalle tai vaikka kotoa käsin töitä tekevälle sinkulle. Kolme eri kokoista makuuhuonetta sekä tilava olohuoneen ja keittiön yhdistelmä on tällä sijainnilla lyömätön valinta cityihmiselle.

Asunnon ehdoton keskipiste on olohuoneen ja avokeittiön muodostamat oleskelutilat. Upea keittiö on valittu Charmian mallistosta ja tehty tähän asuntoon mittojen mukaan. Saareke istumapaikoin, aamiaiskaappi ja kivitasot täyttävät vaativankin kotikokin toiveet. Keittiö aukeaa luontevasti olohuoneen puolelle, joka on mallinsa ansiosta helppo sisustaa mieleiseksi. Isot ikkunat tuovat tilaan paljon luonnonvaloa. Olohuoneesta on lisäksi käynti sisäpihan puolelle suuntaavalle parvekkeelle.

Eteisestä on käynti kylpyhuoneeseen, jossa katse hakeutuu upeiden kaakeleiden lisäksi lukuisiin messingin sävyisiin yksityiskohtiin. Sadevesisuihku ja seinämallinen wc ovat nykyaikaisia ja tyylikkäitä ratkaisuja. Eteisessä on runsaasti säilytystilaa ulkovaatteille kaapistojensa ansiosta. Näitä vastapäätä on erityisesti pyykkitornille ja pesutarvikkeille tehty oma ovellinen kodinhoitokomeronsa, jossa koneet saavat käydä omassa rauhassaan muita tiloja häiritsemättä.

Kodin kaikista makuuhuoneista löytyy säilytystilaa kaapistojen muodossa. Tilavaan master bedroomiin on kulku olohuoneesta ja tilaan mahtuu tarvittaessa hyvin myös työpiste. Kaikkiin makuuhuoneisiin on tuotu data- ja tv-pistokkeet.

Taloyhtiöstä on huolehdittu vuosien saatossa esimerkillisesti, joten putki-, sähkö- ja julkisivusaneeraukset ovat tehtynä. Huoneisto lämpiää miellyttävästi lattialämmityksellä, jonka ohjaus on huoneissa toteutettu omin termostaatein. Designerin suunnittelmien mukaan ja laadukkaasti tehdystä remontista valmistunut huoneisto tarjoaa uusille omistajilleen huolettoman kodin pitkälle tulevaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Características

Calefacción central

Sähkö kulutuksen mukaan. Ostajan mahdollinen varainsiirtovero 2% velattomasta hinnasta. Velkaosuuden maksu mahdollista joulukuussa.

Ubicación

Maariankatu 8, 20100 Turku · Keskusta

Bien comunicado

Buenos servicios

Intercambia tu antigua casa

Evita molestias y haz que la transición a tu nuevo hogar sea fácil y rápida. Compra una casa nueva y véndemos tu vivienda anterior.

Precio

379 000

4 356 /m²

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.