Unioninkatu 8

Helsinki · Kaartinkaupunki, 00130

51.5 m² · 2 habitaciones · Planta 2/7 · Apartamento

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.

Laadukas koti Kaartin Unionissa

Moderni ja tyylikäs kaksio eteläisen Helsingin sydämessä. Huoneiston rauhallinen sävymaailma on valkoista, beigeä sekä vaaleaa tammea. Huoneiston ikkunasuunta on itään, Unioninkadun puolelle, ja oleskelutilassa on ranskalainen parveke. Avokeittiö on kattavasti varusteltu nykyaikaisen elämän tarpeisiin; kaapistot ovat Snaideron, tasot kvartsikomposiittia, integroidut laitteet Mielen. Tilavassa kylpyhuoneessa sisustusta ryhdittää vedenturkoosi mosaiikki ja arkea sujuvoittaa asunnon varusteisiin kuuluva pesutorni. Peilikaappi ja kookas allaslaatikosto tarjoavat hyvin säilytystilaa. Makuuhuoneen yhteydessä on kiintein sisustein varusteltu vaatehuone, jonka kautta kulku myös kylpyhuoneeseen.

Talossa on mm. säädettävä ilmanvaihto, ovipuhelinjärjestelmä puhe- ja kuvayhteydellä sekä nopean datayhteyden mahdollistava kaapelointi. Talon alakerrassa asukkaita palvelee gym-spa -tilat ja asukkaiden käytössä on uima-allas sekä kaksi saunaosastoa, joista tilaussaunan yhteydessä myös keittiö. Lisäksi talolla on pieni oleskelupiha.

Laadukas huoneisto on huippusijainnilla: palvelut, kauppatori, vanha kauppahalli ja Tähtitornivuoren puisto ovat aivan lähellä. Talon autohallissa on toisinaan myös vuokrattavia autopaikkoja. Asukkaalta edellytetään 2 kk vakuusmaksua, luottotiedot tarkistetaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Características

Calefacción central

Trastero

Ubicación

Unioninkatu 8, 00130 Helsinki · Kaartinkaupunki

Intercambia tu antigua casa

Evita molestias y haz que la transición a tu nuevo hogar sea fácil y rápida. Compra una casa nueva y véndemos tu vivienda anterior.

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.