Otsonkallio 3

Espoo · Tapiola, 02110

57.2 m² · 3 habitaciones · Planta 1/3 · Apartamento

Precio

335 000

5 857 /m²

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.

Tehokas kolmio hyvästä taloyhtiöstä

Tervetuloa tutustumaan tähän tehokkaaseen kolmioon loistavalla sijainnilla, vanhan Tapiolan sydämessä! Tässä asunnossa jokainen neliö on hyötykäytössä: kaksi hyvän kokoista makuuhuonetta, joissa on tilavat kaapistot. Kylpyhuoneeseen mahtuu pesukone ja saareke tuo lisätilaa avokeittiöön, joka aukeaa olohuoneeseen. Makuuhuoneiden ikkunoista on kauniit näkymän metsäiseen rinteeseen ja auringonlaskuun. Alaspäin viettävä rinne luo tunteen korkealla asumisesta. Asunto on remontoitu nykyaikaisesti, kuitenkin talon alkuperäistä henkeä ja tunnelmaa kunnioittaen. Kylpyhuone on uusittu vuonna 2018 ja keittiö vuonna 2020.

As Oy Otsonkallio on hyvin hoidettu ja haluttu yhtiö, joka sijaitsee omalla suojaisalla tontillaan kukkulan laella ja siinä on suuri ja vehreä piha josta löytyy lasten leikkipaikka, grillipaikkoja, pöytäryhmiä ja istutuslaatikoita. Asukkaiden käytössä on muun muassa kuntosali, askarteluhuone, kerhohuone, saunat, pesutupa, kierrätyshuone sekä maksuton parkkipaikka.

Edullinen hoitovastike sisältää veden ja taloyhtiön laajakaistayhteyden.

Bussit kulkevat vierestä ja metrolle sekä tulevalle raidejokerille on noin 800 metrin matka. Lähietäisyydellä sijaitsee ravintoloita, elokuvateatteri Kino Tapiola, Espoon Kulttuurikeskus sekä useita kouluja ja päiväkoteja. Kauppakeskus Ainoaan kävelee 10 minuutissa. Otsolahden ja Laajalahden merellisille ulkoilualueille pääsee hetkessä.

Lämpimästi tervetuloa yksityisesittelyyn!

Eldar Mehinovic

Myyntineuvottelija

Kodit.io

0503216229

Características

Calefacción central

Ubicación

Otsonkallio 3, 02110 Espoo · Tapiola

Intercambia tu antigua casa

Evita molestias y haz que la transición a tu nuevo hogar sea fácil y rápida. Compra una casa nueva y véndemos tu vivienda anterior.

Precio

335 000

5 857 /m²

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.