Lähderanta 22

Espoo · Lähderanta, 02720

60 m² · 3 habitaciones · Planta 3/4

Precio

172 000

2 867 /m²

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.

Monien mahdollisuuksien kolmio - hyvin hoidettu, putkiremontoitu taloyhtiö halutulla alueella Lähderannassa!

Nämä runsaan kokoiset huoneet tarjoavat kiinnostavat puitteet kodinetsijälle. Kylpyhuoneremontti on jo tehty perinteisen putkiremontin yhteydessä ja se onkin ajanmukaisessa kunnossa. Keittiössä on keväällä 2021 uusitut kodinkoneet.

Asunnon sijainti on loistava: läheltä löytyy monipuoliset palvelut, kouluja ja päiväkoteja. Viereisen metsän polkuja pitkin pääsee Pitkäjärvelle, jonka läheisyydessä on kauniita kallioita, metsäpolkuja, Laaksolahden suosittu uimaranta sekä muun muassa urheilukeskus.

Liikerakennuksen sekä lähes kuusisataa asuinhuoneistoa käsittävä Asunto Oy Lähderanta - Källstrand Bostads Ab on yksi Suomen suurimmista asunto-osakeyhtiöistä. Yhtiötä on hoidettu johdonmukaisesti: vuosien varrella on uusittu niin vesikatot, ikkunat, hissit sekä toteutettu kattava talotekniikkaremontti (perinteinen putkiremontti, salaojat, ilmanvaihto) vuonna 2014.

Yhtiön taloudellinen tilanne ja maksuvalmius on hyvä. Yhtiöllä on oma tontti ja se omistaa myös liikekeskuksen. Yhtiön vuokratuotot vuodessa ylittävät 1,3 miljoona euroa (2020). Hoitovastike tälle huoneistolle on maltillinen 246 €/kk pitäen sisällään myös vesimaksun. Matalien kustannusten ja erinomaisen sijainnin ansiosta hyvä mahdollisuus myös asuntosijoittajalle!

Ota yhteyttä, niin sovitaan sinulle sopiva esittelyaika!

I provide service also in English.

Roosa Kari

Kiinteistönvälittäjä / LKV, LVV, KTM

roosa.kari@kodit.io

050 321 6502

Características

Balcones

Calefacción central

Trastero

Ubicación

Lähderanta 22, 02720 Espoo · Lähderanta

Parques y espacio verdes

Viereisen metsän polkuja pitkin pääsee Pitkäjärvelle, jonka läheisyydessä on kauniita kallioita, lenkkipolkuja, Laaksolahden suosittu uimaranta sekä muun muassa urheilukeskus.

Transporte público

Bussit kulkevat alle 100 metrin etäisyydellä olevalta bussipysäkiltä. Sujuvat yhteydet omalla autolla.

Servicios

Lähistöllä laaja kattaus palveluita; kauppoja, urheilumahdollisuuksia, terveyskeskuksia, sairaala, päiväkoteja ja kouluja.

Parques cerca

Bien comunicado

Buenos servicios

Precio

172 000

2 867 /m²

Vendida

Este apartamento ya ha encontrado a sus nuevos propietarios. Baja para ver más apartamentos.