Jesse Mervasto

Real Estate Broker · Helsinki, Vantaa, Espoo

Jag betjänar dig också gärna på svenska! I'm happy to give you assistance in English!

Oletko harkinnut asuntosi myyntiä? Tai kenties asunnon ostamista? Mainiota! Olethan minuun yhteydessä niin jutellaan lisää ja löydetään sinulle se juuri oikea ratkaisu!

Olen reipas, aktiivinen, tarkka ja positiivinen. Omaan hyvät vuorovaikutustaidot ja nautin ihmisten kanssa työskentelystä. Minulle on tärkeää, että työn laatuun panostaminen takaa parhaimman mahdollisen lopputuloksen. Katso alta asiakkaitteni antamia palautteita.

Ostaja

Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien meidät otettiin vastaan asiallisesti ja ammatillisesti. Asunnon esittelystä lähtien olimme mukana prosessissa ja yhteydenpito kaupan eri vaiheissa välittäjän kanssa sujui saumattomasti. Olemme todella tyytyväisiä kuinka tämä kaikki sujui ja odotamme innolla päästä muuttamaan uuteen kotiin.

5/5

Asunnonmyyjät, Kilo

Jessen kanssa asunnonmyynti sujui mukavasti ja vaivattomasti. Pidimme siitä, miten aktiivisesti ja tarkasti Jesse hoiti työnsä. Suosittelemme! Extra plussaa kaksikielisyydestä!

5/5

Inkeri ja Pentti

Jesse päätyi hoitamaan asiaamme epätavallisissa olosuhteissa, mutta otti upeasti kopin ja hoiti homman kunnialla maaliin. Erityisesti kiitämme aktiivista, eksaktia ja maltillista kommunikaatiota prosessin alusta loppuun asti.

5/5