Real Estate Agents

Tove Ljungqvist

Sales Representative, OTM · Helsinki, Vantaa, Espoo

Kun Tove johonkin ryhtyy, hän tekee sen 110% antaumuksella. Uteliaisuus ja luovuus kuvailevat energistä Tovea, joka ryhtyy mielellään uusiin haasteisiin – se onkin osittain syy miksi tie vei naisen kiinteistönvälityksen pariin. Tove valmistui vuonna 2021 Tukholman yliopistosta oikeustieteiden maisteriksi. Aiemmin hän on ollut pankkialalla töissä.

Toven kohteet vaihtelevat Helsingin ydinkeskustan vilskeestä 1800-luvun kiinteistöön maalla – asuntokaupoilla Tove liikkuu siis varsin laajalla alueella, pääkaupunkiseudulta Hankoon ja Sipooseen. Pragmaattisuus ja asiakaslähtöisyys tekevät Tovesta rautaisen asuntomyyjän, joka on taitava rakentamaan luottamusta. Kun työ tehdään huolellisesti, se näkyy myös laadussa. Monitaituri Tove omaa myös visuaalista silmää, joka pääsee oikeuksiinsa hänen kohteiden myyntiprosesseissa – Tovelta löytyy tarkka näkymys, millainen kuva asunnosta annetaan ja miten se markkinoidaan.

Myöskään sävelkorvaa ei Tovelta puutu ja kiinteistönvälityksen parissa hän keikkaileekin muusikkona nainen ja kitara –tyylillä. Kesäisin Tove nauttii vapaa-ajasta merellisissä maisemissa saaristossa.

Language: Finnish, English, Swedish