Real Estate Agents

Tommi Raussi

Kiinteistönvälittäjä, LKV · Helsinki, Vantaa, Espoo

Tommin houkutti kiinteistönvälityksen pariin erilaisten ihmisten kohtaaminen ja mielenkiintoa pitää edelleen yllä itsensä haastaminen neuvottelutilanteissa. Alan teknologia ja jatkuva uuden oppiminen ovat lähellä hänen sydäntä. Kokemusta hän on ehtinyt kerryttämään vuodesta 2016 lähtien ja LKV-pätevyyden hän suoritti vuonna 2018. Tommi toimii mielellään kollegoidensa tukena, häneltä voi kysyä apua kiperimmissäkin tilanteissa.

Asiakkaat valitsevat Tommin, sillä hän on rehellinen realisti, joka pitää kiinni sovitusta. Hänellä on aito halu auttaa asiakasta saamaan paras mahdollinen hinta ja Tommi osaakin hinnoitella asunnot markkinatilanteen mukaisesti. Tommin aktiivinen ja avoin persoona tekee kaupankäynnistä hänen kanssaan varsin mutkatonta. Vantaalta kotoisin oleva Tommi on kerännyt työn kautta kokemusta laajasti koko Pk-seudulta, mutta erityisosaamista Tommilla on idästä – niin Itä-Helsingistä kuin Itä-Vantaalta. Idän Tommi tuntee kuin omat taskunsa.

Työstä Tommi palautuu metsäpoluilla ja ulkokuntosaleilla – huonolla säällä saatan eksyä treenaamaan sisätiloissa, Tommi naurahtaa. Kesäisin myös frisbeegolf on mielekästä puuhaa. Aika kuluu Tommilla myös ystävien kanssa uusia kokemuksia etsien.

Language: Finnish, English