Real Estate Agents

Teemu Oukari

Real Estate Broker · Helsinki, Vantaa, Espoo

Olen huumorintajuinen ja tulen hyvin erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Paras kiitos minulle on kun asiakkaani kääntyvät yhä uudelleen puoleeni asuntoasioissa. Koen että kiinteistönvälittäjän työssä on tärkeää sekä alan syvä asiantuntemus, että hyvä asiakaspalvelu, johon kaikessa toiminnassani aina tähtään.

Välitystyön lisäksi olen toiminut alallamme mm. yrittäjänä, vastaavana hoitajana, myyntijohtajana, alueellisena paikallisjohtajana ja toimistonvetäjänä. Olen myös kouluttanut satoja välittäjiä. Tunnen alan enemmän kuin hyvin. Tarkoitukseni on kirjoittaa tulevaisuudessa kirja välitysalasta. Jos haluat itsellesi kokeneen, luotettavan ja tuloksekkaan välittäjän, olen sinun valintasi.

Pauli K.

Hienosti saimme asunnon myytyä kolmessa viikossa vaikka normaali myyntiaika näytti kolmea kuukautta - ja oikeaan hintaan vielä! Kiitos Teemu!

5/5

Eija Björnholm

Teemulla on vankka kokemus ja ammattitaito. Yhteistyö hänen ja tiimin kanssa oli alusta loppuun laadukasta ja helppoa. Suosittelen.

5/5

Riikka Krause

Tämä oli kolmas asuntokauppani. En ole koskaan tavannut yhtä hyvää ja ammattitaitoista välittäjää, joka oikeasti välittää asiakkaasta.

5/5