Real Estate Agents

Shama Österman

Real Estate Broker · Helsinki, Vantaa, Espoo

Välittäjällä on väliä! Minkälaista välittäjää sinä etsit?

Pitkä kokemukseni markkinoinnista, myynnistä, asiakassuhteiden hoitamisesta ja neuvotteluista peilautuu myös kiinteistönvälitykseen. Haluan tarjota sinulle parasta: tehotiimini avustuksella teen kodistasi pääkohderyhmää houkuttelevan tuotteen, joka tavoittaa sen tehokkaasti kohdennetun markkinoinnin keinoin.

Palvelupaketistani voit valita omaan tarpeeseen, tavoitteeseen ja tilanteeseen sopivan kokonaisuuden - aina siivouksista ja pikkuremonteista muuttoon ja varastointiin asti. Meiltä löytyy apu myös rahoituksen järjestämiseen. Lakitiimimme tinkimättömällä tuella haluan myös varmistaa niin myyjälle kuin ostajallekin turvallisen kaupan. Sinun asuntoasi myydessäni sitoudun myös aktiivisesti etsimään sinulle seuraavaa kotia, jos se ei ole jo tiedossa. Kymmenien kollegoiden myyntivoima jatkuvasti myynnin tukena, ja samoin kollegalta saattaa löytyä sinun seuraava kotisi. Meriittilistalle voin lisätä myös lukuisia taloyhtiöitä, joissa minun myymistäni asunnoista on maksettu enemmän kuin koskaan aiemmin. Tähän johtaa yllä mainittujen lisäksi perusteellinen valmistelutyö ja tarkka hinta-arvio ennen myynnin aloittamista. Erityisosaamiseni yllä mainitun ohella on Lauttasaari. Jos Larussa ostat tai myyt kotia, ota ilman muuta yhteyttä!

Jag betjänar gärna också på svenska. Service gladly also in English.

Asunnon myyjä, Kamppi

Shama hoiti asunnon myyntiprosessin nopeasti ja tehokkaasti sekä osasi hyvin hallita kokonaisuuden poikkeuksellisen runsaasta kysynnästä huolimatta. Shaman ammattitaito on kovalla tasolla ja integriteetti korkealla.

5/5

Asunnonmyyjä, Lauttasaari

Shama oli erittäin ammattitaitoinen asuntokaupoissa ja sai asunnon myytyä hintaan, jonka arvioi. Vahva suositus!

5/5

Mikko Kaakinen

Shama herätti luottamuksen ja osoittautui sen arvoiseksi. Puuttumaan jäivät katteeton optimismi, sähläys ja pelailu. Bonuksena Shama vaikuttaa tuntevan jokaisen saarelaisen.

5/5